Tilaa
Uutiset

Atlantis-veneet Suomeen

01.01.2011

KirjoittajaKiti Westerback

 Atlantis 44 

Pertti ”Patu” Leppälällä on pitkä veneilykokemus. Parhaiten vuoden 1986 nopeuslaskun maailmanmestari tunnetaan veneilypiireissä urastaan F1- ja Offshoren MM-sarjoissa sekä kotimaisten ja kansainvälisten venetapahtumien järjestäjänä. Lisäksi hän on hankkinut kokemusta veneiden myynnistä ja maahantuonnista.

Leppälän AB Yacht Sales on vuoden alusta italialaisen Azimut Bennetti Groupin Atlantis-veneiden Suomen maahantuoja. Tehdas tekee 12 mallia avo/coupé-matkaveneitä kokoluokassa 36-55 jalkaa. Vuonna 2009 aloitetun malliston uusimisen ensimmäiset hedelmät ovat 48 open ja 44, joista 44-jalkainen coupé esitellään Helsingin venenäyttelyssä osastolla 3a24.

Atlantis 44  Atlantis 44

Atlantis 44:n leveys on 4,25 cm. Omistajan kajuutta on koko rungon levyinen ja isot sivuikkunat saavat sen tuntumaan sitäkin avarammalta. Veneessä on suuri keulakajuutta sekä kaksi WC/suihkua. Makuupaikkoja veneessä on kuudelle aikuiselle. Laiturimanöövereitä helpottaa Mercruiser/Cummingsin Axius joystick-ohjain, jolla vene etenee sivuttain laituriin. Uutuuden hinta verottomana alkaa 415 000 eurosta.

AB Yacht Sales tarjoaa asiakkailleen myös opastuksen veneen käsittelyssä ja ajossa sekä huollon ja telakoinnin.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X