Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Atlantis-veneet Suomeen

01.01.2011

KirjoittajaKiti Westerback

 Atlantis 44 

Pertti ”Patu” Leppälällä on pitkä veneilykokemus. Parhaiten vuoden 1986 nopeuslaskun maailmanmestari tunnetaan veneilypiireissä urastaan F1- ja Offshoren MM-sarjoissa sekä kotimaisten ja kansainvälisten venetapahtumien järjestäjänä. Lisäksi hän on hankkinut kokemusta veneiden myynnistä ja maahantuonnista.

Leppälän AB Yacht Sales on vuoden alusta italialaisen Azimut Bennetti Groupin Atlantis-veneiden Suomen maahantuoja. Tehdas tekee 12 mallia avo/coupé-matkaveneitä kokoluokassa 36-55 jalkaa. Vuonna 2009 aloitetun malliston uusimisen ensimmäiset hedelmät ovat 48 open ja 44, joista 44-jalkainen coupé esitellään Helsingin venenäyttelyssä osastolla 3a24.

Atlantis 44  Atlantis 44

Atlantis 44:n leveys on 4,25 cm. Omistajan kajuutta on koko rungon levyinen ja isot sivuikkunat saavat sen tuntumaan sitäkin avarammalta. Veneessä on suuri keulakajuutta sekä kaksi WC/suihkua. Makuupaikkoja veneessä on kuudelle aikuiselle. Laiturimanöövereitä helpottaa Mercruiser/Cummingsin Axius joystick-ohjain, jolla vene etenee sivuttain laituriin. Uutuuden hinta verottomana alkaa 415 000 eurosta.

AB Yacht Sales tarjoaa asiakkailleen myös opastuksen veneen käsittelyssä ja ajossa sekä huollon ja telakoinnin.

Lisätietoja

 

X