Tilaa
Uutiset

Astrum Vene uudisti Salon venemyymälänsä

09.11.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Grandezza showroom

Astrum Vene Oy aloitti Grandezza-veneiden jälleenmyynnin ja uudisti Salon venemyymälänsä.

Oy Finn-Marin Ltd:n valmistamille Grandezza-veneille on rakennettu täyden palvelun showroom-myymälä, jossa voi tutustua Grandezza-veneiden koko mallistoon.

Salon myymälän toiminnasta vastaavat Lauri Lempinen ja Henri Jokinen. Myymälä sijaitsee Salossa osoitteessa Joensuunkatu 15.

– Halusimme rakentaa Grandezzalle sopivan myymäläympäristön, jossa asiakkaillamme
on tilaa ja rauhaa tutustua veneisiin, toteaa Astrum Vene Oy:n omistavan Jokinen Yhtiö Oy:n toimitusjohtaja Lasse Jokinen.

– Salon sijainti on ihanteellinen näyttävälle myymälälle. Se on noin tunnin ajomatkan sisällä Turusta ja Helsingistä sekä parin tunnin päässä Tampereelta. Suuri osa saariston mökkiläisistä autoilee matkallaan myymälämme vierestä. Saariston veneilijöiden on siis helppo tulla myymäläämme.

Grandezza showroom

Uudistetun myymälän avasivat Lasse Jokinen (vas.) ja Oy Finn-Marin Ltd:n toimitusjohtaja Osmo Roukala.

Jokinen Yhtiö Oy myy Grandezza-veneitä myös muissa venetoimipisteissään eli Astrum Vene Oy:ssä Helsingissä ja Hirvensalon venesatamassa Turussa sekä Kone Wuorio Oy:ssä Kemiössä ja Söljeholmenin Marinassa.

– Grandezzan myynnistä vastaavat Salon myyjien lisäksi Helsingissä venemyynnin rautaiset ammattilaiset Jukka Hilska ja Peter ”Petski” Fallström sekä Kone Wuoriossa Tony Wuorio ja Ilkka Punkkinen.

Lisätietoja:

Jokinen Yhtiö Oy
Oy Finn-Marin Ltd.

 

Lue myös nämä

X