Tilaa
Uutiset

Arifin Oy vaihtoi omistajaa

11.08.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Arifin Oy

Arifin Oy valmistaa ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä venevarusteita. Tunnetuimmat tuotteet ovat Arifin-poijuhaka ja Arifin-köysi- ja liinakela. Yrityksen sielu on ollut Pekka Lindgren (katso Vene 11/03, linkki alla). Ruostumattoman teräksen käyttö Arifin-venevarusteissa pohjautuu hänen lähes 50 vuoden kokemukseensa.

Nyt on helsinkiläisen Arifin Oy:n liiketoiminta siirtynyt yrityskaupalla Jukka Uittamon ja Jan-Mikael Westerlingin omistukseen.

Tämä merkitsee yhtymän keskittymistä Inkooseen syyskuun alusta lähtien. Mallisuojatut Arifin-venevarusteet siis suunnitellaan ja valmistetaan edelleen Suomessa.

Nettisivuilta www.arifin.fi voit tarkistaa lähimmän Arifin-tuotteiden jälleenmyyjäsi. Tilauksia toimitetaan nopealla toimitusajalla myös netin kautta koko maahan.

Syksyllä alkava uusi tuotanto tuo ensi kaudelle haponkestävästä teräksestä valmistetun Arifin Classic -tuoteperheen, jonka tuotteille myönnetään elinikäinen takuu.

Arifinin valikoimiin ja uusiin miehiin Arifin Oy:n takana voit tutustua Helsingin uivassa venenäyttelyssä Lauttasaaren HSK:lla 19.-22.8.

 

Lue myös nämä

X