Tilaa
Jutut

Ahdistaako karanteeni vai jäikö vene rajan taa? Lähde pelisimulaattorilla vesille

Valmistajan mukaan ilmaisen simulaattorin tavoitteena on toimia harjoitusvälineenä navigoinnin, veneen käsittelyn ja esimerkiksi tutkan käytön opettelussa.

08.04.2020

KirjoittajaJukka Hiiro

Monilla veneet ovat vielä maissa ja kaikkein huono-onnisimmilla se on saattanut jäädä Uudenmaan rajan väärälle puolelle. Jos venettä ei ole syystä tai toisesta saatavilla, mutta hinku vesille on kova, voi jonkinlaista lohtua löytää brittiläisestä ilmaissimulaattorista.

Bridge Command -niminen simulaatiopeli sisältää erilaisia alusmalleja ja olosuhteita, ja valmistajan mukaan se on helposti muokattavissa juuri sellaiseksi kuin pelaaja haluaa. Eri veneiden ja laivojen taustalla on vapaaehtoiset harrastajat, jotka ovat luovuttaneet ne pelinkehittäjien käyttöön.

Peli toimii Windows, Apple OSX ja Linux -käyttöjärjestelmillä, ja valmistajan mukaan sen tavoitteena on toimia harjoitusvälineenä navigoinnin, veneen käsittelyn ja esimerkiksi tutkan käytön opetteluun. Niin ikään se on pelattavissa yhden tietokoneen ja näytön lisäksi useammalla näytöllä, jolloin tuntuman saa muistuttamaan vielä enemmän aitoja komentosiltoja.

Lisätietoja löydät pelistä englanniksi täältä, ja sen voi ladata itselleen maksutta täältä.

Lue myös nämä

X