Tilaa
Uutiset

Aboa Mare järjestää veneilijän simulaattorikursseja Espoossa

28.09.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Aboa Mare

Axxellin ja Ammattikorkeakoulu Novian yhteinen merenkulkualan koulutusyksikkö Aboa Mare järjestää marraskuusta lähtien veneilijän simulaattoriharjoituksia Espoossa. Simulaattorin avulla osallistujat voivat varautua ensi kesän veneilykauteen jo nyt simuloidussa kesäsäässä!

Veneilijän simulaattorikurssin tarkoitus on parantaa veneilijöiden turvallisuutta. Kurssilla käsitellään veneilyn keskeiset asiat, ja noin puolet ajasta vietetään simulaattoriympäristössä.

Simulaattoriharjoitukset tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden veneilyyn erilaisissa sääolosuhteissa eri vuorokaudenaikoina.

Jokainen veneilijä hyötyy kurssista, olipa hän sitten vihreääkin vihreämpi aloittelija taik maailman meret kyntänyt merikarhu. Kurssin sisältö: CEVNI, meriteiden säännöt, navigointi, navigointilaitteet, radiokurssi (SRC), tutkakurssi, veneen käsittely ja ohjaaminen, venemoottorit ja tekniikka sekä ympäristö ja turvallisuus.

Veneilijän simulaattorikurssin pituus on 100 tuntia, ja kurssille otetaan enintään 20 osallistujaa. Kurssi toteutetaan iltaisin ja viikonloppuisin Espoossa marraskuun 2010 ja maaliskuun 2011 välisenä aikana. Kurssin hinta on 350 euroa, ja hinta sisältää teoriaopetuksen ja tietenkin simulaattoriharjoitukset.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X