Tilaa
Uutiset

Majakkaseuran suosittu elokuvakiertue saa jatkoa ja kiertää taas ympäri Suomen

Majakkaseura käynnistää elokuvakiertueen. Tulitornit-elokuvassa kuljetaan filmiryhmän mukana kahdeksalle majakkasaarelle niin Suomessa kuin Virossa.

05.11.2018

KirjoittajaJukka Hiiro

Suomen Majakkaseura käynnistää syksyn toisen elokuva- ja myyjäiskiertueen. Elokuvana nähdään uusi noin tunnin mittainen Tulitornit, joka seuraa filmiryhmän mukana kahdeksalle Suomenlahden majakkasaarelle Suomessa ja Virossa.

Elokuva sisältää niin kuvaa kuin haastatteluja Suomesta ja Virosta, ja siinä puhutaan suomea, ruotsia, viroa ja englantia.

Kiertueella esitetään myös aiemmin nähtyä Bengtskärin tarina –elokuvaa tai muita Majakkaseuran tuottamia lyhytelokuvia.

Kiertue käynnisty 11. marraskuuta Turusta ja päättyy 16. joulukuuta Kotkaan. Välissä vieraillaan monissa muissakin Suomen kaupungeissa kuten Raumalla, Tampereella, Vaasassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Hangossa, Lohjalla Oulussa sekä pääkaupunkiseudulla.

Tarkemman listauksen kiertuepäivämääristä ja vierailukaupungeista löydät tämän jutun alta, mutta ne kannattaa tarkistaa aika ajoin myös Majakkaseuran verkkosivuilta, sillä tiedot päivittyvät yhä.

Kiertueen yhteydessä Majakkaseura pitää tuotemyyjäisiä. Myytävänä on paitsi seuran Majakkasaaret 2019 –kalenteria ja erilaisia majakkakasseja myös uunituoretta kirjaa Gustavsvärn – Hangon linnoitus- ja majakkasaari. Se kertoo koko Gustavsvärnin 230-vuotisen historian.

Lue myös nämä

X