Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Testit

Yamarin Cross 60 Cabin – Yllätysten Cross

Uusi Yamarin Cross 60 Cabin on täynnä yllätyksiä, joista osa on myönteisiä, osa ei.

17.06.2013

Kirjoittajaja kuvat heikki juuri-oja

Kaikkien Crossien sisäkuori on lujitemuovia ja väriltään siniharmaa. 60 Cabinin sisätiloissa patjat ja seinien päällysteet ovat muista malleista poiketen sävyiltään ruskeita. Valinta tekee ohjaamosta lämpimästi kodikkaamman, kuin jos kuosit olisivat tavanomaisesti sinihopeisia.

Kajuutassa on omat penkit kuskille ja navigaattorille. Ne taittuvat pois tieltä, kun peräpenkeistä tehdään vuode. Kuskin penkissä on etäisyyssäätö.

Peräpenkit ovat pitkittäissuuntaisina kajuutan laidoilla. Niiden irrotettava selkänoja on kahden muun irtopalan lisäksi osa vuodetta. ­Tilapäiseksi tarkoitetun petin suurin pituus on kajuutan seinästä seinään mitattuna peräti 203 cm, josta patjat tosin kattavat vain 172 cm osan. Leveys on 118 cm, eli yhdelle tilaa on ruhtinaallisesti, kahdelle vain ahtaasti.

Penkkien alla on isot säilytystilat, joihin pääsee käsiksi kahden yläpinnassa olevan aukon kautta. Muita paikkoja tavaroille on yllättävän vähän. Keulakannella on yksi köysiboksi ja peräkannella vain kaksi kannetonta laitalokeroa.

Tilapäisvuoteen(172 x 118 cm) koostuu kuudesta osasta. Kuskin ja navigaattorin penkit saa kaadettua syrjään. Matot kuuluvat vakiovarusteisiin.

Keula- ja peräkannet ovat tilajärjestelyiltään selkeät. Keulassa heittouistelija saa poikkeuksellisen hyvän asennon, kun nojaa kajuuttaan ja nostaa jalan ikkunan alla olevalle askelmalle. Perässä avointa turkkitilaa on paljon.

Köysiboksi on penkin alla. Sinne mahtuu myös kaksi pientä lepuutinta.

Lue koeajoraportti kokonaisuudessaan Vene-lehdestä 6/2013.

X