Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Yamarin 63 DC – Mallistouudistus jatkuu daycruiserilla

Viime vuonna esitelty avokeulainen Yamarin 63 Bow Rider saa nyt rinnalleen keulakajuutallisen DC-version.

06.11.2019

KirjoittajaSatu Björn

KuvaajaValmistaja

Yamarin 63 DC pohjautuu samalle rungolle kuin viime vuonna esitelty 63 BR. Ulkoisesti kummatkin mallit muistuttavat malliston lippulaivaa, Yamarin 88 Day Cruiseria.

Daycruiser-mallissa avotilaa täydentää keulakajuutta, joka valmistajan mukaan toimii niin yöpymistilana kuin tavaroiden säilytyksessä. Kajuuttaan vie keskirapuissa oleva liukuovi, joka  liukuu apukuljettajan pulpetin alle. Kajuutan lattia on avotilaa alempana ja siellä on istumakorkeus. Kajuutassa on kansi-ikkunat sekä avattavat runkoikkunat.

Apukuljettajan puolella on käännettävällä selkänojalla varustettu istuin, joka selkänojaa eteen kääntämällä muuntuu osaksi avotilan istuinryhmää. Sohvaryhmän keskelle on saatavana lisävarusteena pöytä ja aurinkopeti.

Kaikki uuden malliston veneet on varustettu Yamarinin omalla 10-tuumaisella Q-älynäytöllä. Ajotietokoneen näytölle saadaan esille mm. veneen mittaristo, elektroniset kartat ja käyttöohjeet.

Yamarin-veneiden käyttäjät voivat ladata Yamarin App -mobiilisovelluksen, joka sisältää esimerkiksi automaattisen lokikirjan. Sovelluksessa näkyvät myös veneen ajoreitti ja polttoaineen kulutus.

Tekniset tiedot:

  • pituus 6,3 m
  • leveys 2,35 m
  • henkilömäärä 6
  • paino noin 990 kg
  • moottorisuositus 115–150 hv
  • vakiovarusteet Yamarin Q, hydrauliohjaus, avotilan ja kajuutan tyynysarjat, aidot tiikit keulakannella, avotilassa ja uimatasoilla sekä satamapeite
  • lisävarusteet mm. kaksiosainen kuomu, jääkaappi, vesihiihtokaari, pöytä sekä aurinkopeti avotilaan

Lisätiedot Yamarin

X