Tilaa
Mainos

X-Yachts esittelee tänä vuonna uuden purjevenemallin lisäksi myös ensimmäisen moottoriveneensä

02.02.2021

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: X-Yachts

Kilpa- ja matkapurjehtijoiden arvos-tama X-Yachts on viime vuosina uudistanut mallistoaan voimakkaasti. Tämän vuoden pursiuutuus on X56, jonka suorituskyky ja viimeistely ovat taattua X-Yachts laatua. Veneen erinomaiset purjehdusominaisuudet sekä viihtyisät sisätilat tekevätmat-kanteosta mukavaa ja vaivatonta. Monipuoliset varusteluvaihtoehdot antavat mahdollisuuden virittää vene omien mieltymysten mukaan yhtä lailla saaristoon kuin avomerelle.

X-Power 33C

X-Yachts purjevenemallisto kokonaisuudessaan

Pure X: X40, X43, X46, X49, X56, X65 Xcruising: Xc 38, Xc 45, Xc 50 Xperformance: Xp 44, Xp 50, Xp 55
X-Power 33C moottorivene X-Yachts on ottanut pitkän askeleen ja esittelee ensimmäisen moottori-veneensä, X-Power 33C:n. Veneen muotoilu hivelee silmää ja tuo mie-leen veneilyn klassiset mallit. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ohjaamon ergonomiaan ja veneen vakaaseen kulkuun. Käytön helppous ja monet turvallisuuteen painottuvat yksityiskohdat tekevät merellisistä viikonloppu- ja loma-matkoista nautittavia ja rentouttavia.

X-Yachts maahantuonti ja myynti X-Yachts

veneiden maahantuontia ja myyntiä hoitaa Helsingin Lauttasaaressa X-Yachts Finland Oy Ab. Toimitusjohtaja Robi Gripenberg korostaa työssään hyvän asiakaspalvelun merkitystä. Hänen määrätietoinen ja tuloksekas työ onkin huomattu myös veistämön johdossa. Vuonna 2020 Robi Gripenberg sai vastuulleen X-Yachts veneiden myynnin myös Ruotsin markkinoille.

Uusien veneiden lisäksi X-Yachts Finland myy hyväkuntoisia välitys-veneitä sekä Suomessa että Ruotsissa.

X