Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

X VAUHTIA MATKAPURJEHDUKSEEN

X puhuttelee jokaista purjehduksen ystävää. Tanskalaisveneet ovat suorituskykyisiä ja moderneja, unohtamatta skandinaavista perintöään.

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: X-YACHTS

X-veneillä on pitkään ollut maine suorituskykyisinä, kilpailullisiin purjehtijoihin vetoavana veneenä. Kesäisissä regatoissa voi edelleen nähdä monien vanhempien X-mallien menestyvän.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana X-veneet ovat entistä enemmän vedonneet myös matkapurjehduksen ystäviin. XC-mallisto on tehty ennen kaikkea matkapurjehduksen ystäville, mutta myös muissa mallisarjoissa suorituskyvyn rinnalle on noussut mukavuus ja viihtyvyys matkanteossa.

Veistämö ei kuitenkaan ole tinkinyt veneiden suorituskyvystä – vauhti on edelleen X-veneiden dna:ssa. Monipuoliset varusteluvaihtoehdot antavat mahdollisuuden korostaa vauhdikkaita ominaisuuksia. Toisaalta veneiden merikelpoisuus takaa myös turvallisen ja miellyttävän perhepurjehduksen.

X-40 on ns. Pure-X-sarjan uusimpia. Se on intohimoisen purjehtijan vene, ei niinkään edustusvene. X-40 on sarjan pienin, vaikkei kovin pieni sekään. Sisätilat ovat järjestelyiltään klassisen selkeät, mutta yllättävät avaruudellaan.

Vene-lehden testihistorian perusteella se on keskiraskas vene, jossa X-sarjan vauhtiominaisuudet ovat vahvasti mukana. Vene on erittäin tasapainoinen ja pitkä vesilinja on tehokas. Onnistuneesti muotojäykkänä vene pysyy ohjaajan käsissä, vaikka veneessä on perinteiseen tapaan vain yksi peräsinlapa. Suorituskykyä veneessä riittää regattoihinkin.

X-Yachtsilla on perinteisesti pitkät toimitusajat, mutta maahantuojalla on vielä tarjota X40 täksi kaudeksi.

www.x-yachts.com/fi

 

X