Tilaa
Uutiset

World Cup Medemblik: Toivelistalla terveyttä ja onnea

23.05.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Kiti Westerback

Kauden viides ISAF World Cup -regatta purjehditaan 24.-29.5. Hollannin Medemblikissä.

Silja Lehtisen kipparoima Audi MR Team lähtee hakemaan revanssia alakanttiin sujuneen Hyèresin kisan jälkeen. Medemblik on Lehtisen tiimille tuttu paikka, ja vastustajat ovat niin ikään kaikki tuttua porukkaa maailman Match race -huipulta.

Tiimin valmistautuminen ei kuitenkaan ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä ryhmä on viimeisen Pohjois-Amerikan harjoitusleirin jälkeen sairastellut sitkeää kevätflunssaa. Kisaan lähdetään kuitenkin täydellä tsempillä.

– Jos vain antibiootit tekevät oman tehtävänsä, niin me kyllä teemme omamme. Toivon mukaan pääsemme kisaan terveinä. Yhteishenki ja motivaatio tiimin sisällä ovat erinomaista luokkaa, tiimissä purjehtiva Mikaela Wulff kommentoi.

Audi MR Teamin mukaan tyypillistä viime aikojen arvokilpailuille on ollut se, että voitot menevät usein ristiin. Myös Hyèresissä suomalaisten tie semifinaaleihin katkesi juuri kolmen venekunnan tasapistetilanteeseen, jossa suomalaisille jäi lyhin oljenkorsi keskinäisten tulosten vertailussa.

470-tiimi Joonas (vas.) ja Niklas Lindgren kisaa Medemblikissä ilman kummoisia tulostavoitteita. Veljekset suhtautuvat kisaan osittain uuden veneen sisäänajona.

– Jos kaikki menee hyvin, voimme olla kärjessä, mutta jos menee huonosti, niin tuloksissa voi näkyä keskeytyksiä, Joonas Lindgren kommentoi.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X