Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Windy 40 Maestro on suorituskykyinen perhevene

11.02.2012

KirjoittajaKippari

Windy 40 Maestro

Windy Boats AS tekee laadukkaita veneitään Skarpnesissa Arendalissa Norjassa ja Västervikissä Ruotsissa. Vuonna 1966 perustetun yhtiön mallistossa on 15 venettä kokoluokissa 25-58 jalkaa.

Suomeen Windyt tuo M2 Marine Oy, joka aloitti toimintansa viime vuonna. Yhtiön taustalla ovat mm. Mika Papunen ja Max Malmström, jotka ovat pitkään tehneet töitä venealalla ja nimenomaan isojen ja laadukkaiden veneiden parissa.

Messuilla M2 Marine esittelee mm. Windyn mallit 31 Zonta ja 40 Maestro. Ensin mainittu on valmistajan Sportboats-sarjasta urheilullinen daycruiser-tyyppinen vene, jonka pituus on 9,60 metriä, leveys on liki kolme metriä ja moottorina on Volvo Pentan diesel teholuokassa 260-370 hevosvoimaa. Makuupaikkoja keulassa on 2-3 hengelle.

Jälkimmäinen on iso ”Performance Yacht”, joka esiteltiin reilu vuosi sitten. Veneen saa useilla eri moottorivaihtoehdoilla, tupla-asennuksina, ja myös Volvo Pentan IPS-järjestelmällä. Vene on suorituskykyinen perhevene, jonka pituus on hiukan alle 12 metriä ja leveys on 3,70 metriä. Makuupaikkoja on 4-6 hengelle.

Osasto: 7c18

Lisätietoja

 

X