Mainos

WhisperPower – näkymätöntä voimaa

WhisperPower on synonyymi energiajärjestelmälle, joka takaa riittävän virran saannin niin satamassa kuin vesilläkin. Laajasta laitevalikoimasta löytyy tehokkaat ja luotettavat energiaratkaisut kaiken kokoisiin veneisiin.

09.02.2018

KirjoittajaYhteistyössä www.kaha.fi

Tehokkaat, kompaktin kokoiset ja helppokäyttöiset energiaratkaisut perustuvat moderniin teknologiaan, jossa WhisperPower on edelläkävijä. Merkin uutuusgeneraattorin poikkeuksellisten ominaisuuksien taustalla on vuosien huolellinen suunnittelu sekä tehoelektroniikan nopea tuotekehitys. Tehoonsa generaattorit ovat hyvin kompaktin kokoisia, joten ne soveltuvat äärimmäisen hyvin pieniin suomalaisveneisiin, joissa oleskelutilat on maksimoitu ja
tekniikalle on tilaa hyvin rajatusti. Kestomagneettitekniikan ansiosta laitteiden piikkikuorman sietokyky on erinomainen.

Hämmästyttävän pienikokoinen ja hiljainen WhisperPower Piccolo -generaattori on hyvä esimerkki tehokkaasta ja pienikokoisesta voimanlähteestä. Se koostuu hiljaisesta yksisylinterisestä 309 cm3 -dieselmoottorista, käämittömästä roottorista ja ulkoistetusta invertteriyksikostä, joka voidaan asentaa vapaasti minne tahansa. Piccolo-generaattorin voi yhdistää esimerkiksi WP Combi -invertteriin. Generaattoreiden ja -invertteriyksiköiden erilaisilla yhdistelmillä voidaan
rakentaa räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin kohteisiin ja tarkoituksiin.

Myös akkuteknologian kohdalla koko-/tehosuhde on parantunut merkittävästi. WP Ion Power Plus -akut ovat huomattavasti perinteisiä geeliakkuja kevyempiä. Ne ovat nopeasyklisempiä ja itsepurkautuminen on pientä. Sisäänrakennettu BMS (Battery Management System) pitää akun toimintakunnon optimaalisena tasapainottamalla kennojen latautumista sekä estämällä ylilatauksen ja alipurkautumisen.

Ion Power Plus on täydellinen valinta erityisesti paljon virtaa vaativiin ja/tai painokriittisiin kohteisiin, kuten veneisiin. Painonsäästö on hyvän hyötysuhteen ansiosta merkittävä, sillä Ion Power Plus -akku vastaa suorituskyvyltään kahta tai kolmea AGMtai geeliakkua.

WhisperPower-sähköjärjestelmien ohjaaminen on näppärää WP Touch Display -käyttölaitteen avulla. Yhden, selkeän kosketusnäytön kautta voidaan valvoa ja hallita niin inverttereitä, latureita kuin akkujakin. Touch Display on todellinen venejärjestelmien yleisohjain, sillä laitteen tietokannasta löytyvät myös Webaston ilmastointi- ja ilmalämmityslaitteiden sekä sähkökäyttöisten kattojen komentokannat. Touch Display on saatavana 5”, 7” tai 10” kosketusnäytöllä varustettuna.

MAAHANTUOJA: KAHA OY www.kaha.fi

X