Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

WhisperPower NÄKYMÄTÖNTÄ VOIMAA

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: KAHA OY

Tehokkaat, kompaktin kokoiset ja helppokäyttöiset energiaratkaisut perustuvat moderniin teknologiaan, jossa WhisperPower on edelläkävijä. Merkin generaattori- sarjan poikkeuksellisten ominaisuuksien taustalla on vuosien huolellinen suunnittelu sekä tehoelektroniikan nopea tuotekehitys. Tehoonsa nähden generaattorit ovat hyvin kompaktin kokoisia, joten ne soveltuvat äärimmäisen hyvin myös pieniin suomalaisveneisiin, joissa oleskelutilat on maksimoitu ja tekniikalle on tilaa hyvin rajatusti. Kestomagneettitekniikan ansiosta laitteiden piikkikuorman sietokyky on erinomainen.

PIENIKOKOISIA JA HILJAISIA

Piccolo generaattorisarja on hyvä esimerkki tehokkaista ja pienikokoisista voimanlähteistä. Se koostuu 3.5kW-12kW hiljaisista malleista. Nykyinen 12kW malli mahtuu perinteisen 6 kW tilalle. Kaikissa Piccoloissa on dieselmoottori, käämitön roottori ja ulkoistettu invertteriyksikkö. Tarvittaessa kompakteja Piccolo Twin generaattoreita voidaan kytkeä kaksi rinnakkain Tehoalue 2 x 6kW–12kW > 2x 12kW–24kW. Generaattoreiden yhdistäminen Combi –laturi /inverttereiden kanssa mahdollistaa räätälöidyt teho ratkaisut kaikenlaisiin kohteisiin ja tarkoituksiin.

WhisperPower Piccolo

Sähköjärjestelpienikokoinen ja hiljainen WhisperPower Piccolo -generaattori on hyvä esimerkki tehokkaasta ja pienikokoisesta voimanlähteestä.

AKKUTEKNOLOGIAN KOHDALLA koko-/ tehosuhde on parantunut merkittävästi. WP Ion Power Plus -akut ovat huomattavasti perinteisiä AGM/ GELakkuja kevyempiä. Ne ovat nopeasyklisempiä ja itsepurkautuminen on pientä. Sisäänrakennettu BMS (Battery Management System) pitää akun toimintakunnon optimaalisena tasapainottamalla kennojen latautumista sekä estämällä ylilatauksen ja alipurkautumisen.

Supreme Pro laturi

24V ammattilaturit: 40A – 60A – 80A -100A

GMDSS yhteensopivuus

Jännite 90V-265V 45-65Hz

ION POWER Plus on täydellinen valinta erityisesti paljon virtaa vaativiin ja/tai painokriittisiin kohteisiin, kuten veneisiin. Painonsäästö on hyvän hyötysuhteen ansiosta merkittävä, sillä Ion Power Plus -akku vastaa suorituskyvyltään kahta tai kolmea AGM / GEL akkua.

WhisperPower-sähköjärjestelmien ohjaaminen on näppärää WP Touch Display -käyttölaitteen avulla. Yhden, selkeän kosketusnäytön kautta voidaan valvoa ja hallita niin inverttereitä, latureita kuin akkujakin. Touch Display on todellinen venejärjestelmien yleisohjain, sillä laitteen tietokannasta löytyvät myös Webaston ilmastointi- ja ilmalämmityslaitteiden sekä sähkökäyttöisten kattojen komentokannat.

WhisperPower Ion Power Plus

Ion Power Plus on täydellinen valinta erityisesti paljon virtaa vaativiin ja/tai painokriittisiin kohteisiin, kuten veneisiin.

 

www.kaha.fi

X