Mainos

Webasto – enemmän irti veneilystä

Sää merellä muuttuu nopeammin kuin missään muualla. Lämmin auringonpaiste saattaa hetkessä vaihtua hyytävään tihkusateeseen. Olipa keli mikä tahansa, veneilijälle tärkeintä on säilyttää miellyttävä lämpötila.

09.02.2018

KirjoittajaYhteistyössä www.kaha.fi

Autonlämmityksestä puhuttaessa Webasto on käsite. Syystäkin, sillä yli 100 vuotta markkinoilla ollut tuote on korkean laatutasonsa ansiosta noussut selkeäksi markkinajohtajaksi auton lämmitysratkaisuista puhuttaessa. Lämmitys- ja ilmastointiratkaisuiden kohdalla juuri luotettavuus – toimivuus kaikissa
olosuhteissa – on tärkeintä.

Saksalaisen Webaston tuotevalikoima ei rajoitu pelkästään autoihin, vaan se tarjoaa mukavuutta lisääviä ja varmatoimisia ratkaisuita myös
veneilyyn. Pitkäjänteisen tuotekehityksen ja -testauksen ansiosta Webaston tuotteet edustavat alansa teknologista kärkiosaamista, ja täyttävät sekä venevalmistajien korkeat laatuvaatimukset että kuluttajien toiveet.

Webaston valikoimasta löytyy lämmitys- sekä jäähdytysratkaisut kaikkiin veneilyolosuhteisiin ja kokoluokkiin; aina pienveneistä luxusjahteihin. Webasto on tehokas, taloudellinen ja mukava. Kattava takuu ja erinomainen toimintavarmuus tekevät Webaston laitteista varman valinnan.

Tuotevalikoima sisältää myös laadukkaat, vesitiiviit ja tyylikkäät kansiluukut sekä sähköiset katot vakiomitoilla tai mittatilauksena valmistettuna. Indel Webasto Marine tarjoaa myös laajan valikoiman jääkaappeja, pakastimia sekä kylmäkoneikkoja venekäyttöön. Satsaa huolettomaan mukavuuteen ja saat enemmän irti veneilystä.

Webasto Marine: www.webasto.fi

Maahantuoja: KAHA OY www.kaha.fi

X