Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

WEBASTO – ENEMMÄN IRTI VENEILYSTÄ

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: KAHA OY

Autonlämmityksestä puhuttaessa Webasto on käsite. Syystäkin, sillä yli 100 vuotta markkinoilla ollut tuote on korkean laatutasonsa ansiosta noussut selkeäksi markkinajohtajaksi auton lämmitysratkaisuista puhuttaessa. Lämmitys- ja ilmastointiratkaisuiden kohdalla juuri luotettavuus – toimivuus kaikissa olosuhteissa – on tärkeintä.

SAKSALAISEN WEBASTON tuotevalikoima ei rajoitu pelkästään autoihin, vaan se tarjoaa mukavuutta lisääviä ja varmatoimisia ratkaisuita myös veneilyyn. Pitkäjänteisen tuotekehityksen ja -testauksen ansiosta Webaston tuotteet edustavat alansa teknologista kärkiosaamista, ja täyttävät sekä venevalmistajien korkeat laatuvaatimukset että kuluttajien toiveet.

WEBASTON VALIKOIMASTA löytyy lämmitys- sekä jäähdytysratkaisut kaikkiin veneilyolosuhteisiin ja kokoluokkiin; aina pienveneistä luxusjahteihin. Webasto on tehokas, taloudellinen ja mukava. Kattava takuu ja erinomainen toimintavarmuus tekevät Webaston laitteista varman valinnan.

THERMOCONNECT-APPLIKAATIO MYÖS VENEISIIN

ThermoConnectkäyttölaite toimii myös ilmalämmittimien kanssa. Laite mahdollistaa lämmittimen käynnistyksen etänä, lähes mistä ja missä vain. Laite käsittää älypuhelinsovelluksen ja sisältää myös fyysisen käyttöpainikkeen joilla lämmittimen voi laittaa käyntiin. Laitteen käyttö perustuu vuosimaksuun joka takaa rajattoman käytön koko EU-alueella. Laitteen käyttöä voidaan laajentaa myös reittitallentimella jonka avulla voi pitää kirjaa omista seikkailuistaan. Thermo- Connect toimii myös suurimmassa osassa henkilöautolämmittimiä, joten samalla applikaatiolla voi ohjata myös auton lämmitystä, kunhan jokaisella lämmittimellä on oma ThermoConnectvastaanotin.

TUOTEVALIKOIMA SISÄLTÄÄ myös laadukkaat, vesitiiviit ja tyylikkäät kansiluukut sekä sähköiset katot vakiomitoilla tai mittatilauksena valmistettuna. Indel Webasto Marine tarjoaa myös laajan valikoiman jääkaappeja, pakastimia sekä kylmäkoneikkoja venekäyttöön. Satsaa huolettomaan mukavuuteen ja saat enemmän irti veneilystä. Kysy tarjous lähimmältä Webasto-jälleenmyyjältäsi!

 

www.kaha.fi

 

X