Mainos

WD-40 ongelmien ratkaisija nro 1.

02.02.2018

Kirjoittajawww.wd40.fi

Monitoimiaineiden ”jeesusteippi”. Se on kaikkein helpoin tapa kuvata, mitä ja mikä on WD-40. Monitoimiaine, joka hoitaa homman kuin homman. Yksi tölkki, jolla on tuhansia käyttökohteita. WD-40 voitelee kaikki kitisevät ja narisevat liitokset, tunkeutuu syvälle ja irrottaa jumittuneet osat, syrjäyttää kosteuden ja suojaa metallia ruosteelta ja korroosiolta, puhdistaa rasvaiset ja öljyiset kohteet ja jättää jälkeensä suojaavan pinnan kosteutta ja epäpuhtauksia vastaan. Ei sisällä silikonia.

PALJON LUVATTU, mutta WD-40 ei olisi maailman suosituin monitoimiaine, jos se ei olisi niin hyvä. Sitä käytetään niin teollisuus- ja ammattikäytössä kuin kodeissa ja verstaissakin. Monikäyttöisyydessään ja luotettavuudessaan WD-40 on niin mainio aine, että sen koostumus on pysynyt muuttumattomana yli 60 vuotta. Se on pitkään aikakaudella, jolloin teknologia on kehittynyt huimaa vauhtia.

VENEILIJÄLLE WD-40 sopii kuin mela veteen. Se esimerkiksi puhdistaa ja suojaa akunliittimet, johdot ja sähköosat sekä voitelee vaijerit, liitokset, lukot ja saranat. Kosteutta syrjäyttävänä aineena se toimii hyvänä suojana metalliosille hapettumista ja korroosiota vastaan vaikkapa syyshuollon yhteydessä.

WD-40:llä on tuhansia käyttökohteita, ja lisää keksitään joka päivä. Ihan kuten ”jeesusteipillekin”. WD-40 on myös helppo käyttää ja sen kätevä, kiinteä Smart Straw -pillijärjestelmä takaa, ettei purkin pillikään koskaan huku.

MAAHANTUOJA: SEAB FINLAND OY www.wd40.fi

X