Tilaa
Uutiset

Vuoden Drive-jälleenmyyjä Naantalissa

23.10.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Mari Männistö

Naantalin vene- ja autokeskus on valittu vuoden 2012 Drive-jälleenmyyjäksi.

Yrityksen erikoisuus on auto- ja venekaupan yhdistäminen.

– Naantalin vene- ja autokeskus on ottanut uuden edustamansa merkin hyvin mukaan valikoimiinsa. Auto-, vene- ja perämoottorikaupan yhdistäminen on yrityksen erikoisuus. Tällä on suuri merkitys, kun asiakas voi vaihtaa auton veneeseen tai veneen autoon”, Fiskarsin veneliiketoiminnan johtaja, raisiolainen Juha Lehtola perustelee valintaa.

Fiskars Boatsin lujitemuovikannellinen, Busterin runkoihin perustuva huvivenemallisto Drive on 15 vuotta auto- ja venealalla toimineelle naantalilaisyritykselle uusi merkki, mutta myyntitavoitteet ylitettiin jo ensimmäisellä veneilykaudella.

– Ensi kaudella pääsemme vielä parempiin myyntituloksiin, sillä uudet Drive-mallit täydentävät valikoimaa kysytyssä kokoluokassa, yrittäjä Nino Kangasmäki (kuvassa) arvioi.

Kuluneella kaudella Drive oli vesikulkuneuvorekisterin mukaan Suomen yhdeksänneksi suosituin moottorivenemerkki.

Naantalin vene- ja autokeskuksen osastolla on perjantaina alkavilla Turun venemessuilla ihailtavissa koko Drive-mallisto pienimmästä Drive Open 42-avoveneestä 6,6-metrisiin, hytillisiin Drive 66 Hardtop- ja Drive Daycruiser 66 -veneisiin. Malliston uusin malli on 5,6-metrinen avovene Drive Open 56.

Lisätietoja

Lähde: Fiskars Boats
Kuva: Mari Männistö

Lue myös nämä

X