Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Volvo Ocean Race 2017-18

VOR: Guangzhoun voittaja arvottu

03.02.2018

KirjoittajaKiti Westerback

Volvo Ocean Racen viidennessä kisassamme arvattiin Guangzhoun In-Port Racen voittaja, MAPFRE. Toistaiseksi In-Port Racen voiton ovat vieneet MAPFRE, Team Brunel, Dongfeng ja AkzoNobel.

Näin kisassamme arvattiin:

(katso tilanne)

Äänestysaika päättyi lauantaina 3.2. klo 9, jonka jälkeen arvoimme kilpailuun osallistuneiden kesken Muston VOR-lippiksen (arvo 25 euroa). Lippiksen sai Kristiina Ranta. Onnittelemme!

Aiempien arvontojen voittajat:
1. Joni Turunen
2. Harri Papinkivi
3. Anne Korkeakoski
4. Taina Kanerva.

KAIKKI ARVAUKSET OIKEIN?

Vahvimmin VOR-oraakkelin tittelissä on kiinni nyt kuudella pisteellä nimimerkki LiirumLaarumMies arvattuaan kolmen osuuden ja Kiinan In-Port Racen voittajat oikein. Viisi pistettä ovat keränneet tähän mennessä nimimerkit ET, hpp, Källi, OceanRage ja S.H.

Yhdestätoista osuudesta on takana viisi. Arvauskilpailussakin on yhä kaikki vielä mahdollista.

Huom. Jos äänestäjä on lähettänyt useamman arvauksen, vain hänen ensimmäinen arvauksensa pääsee mukaan oraakkelikisaan. Kaikki arvaukset ovat mukana osuuksien lippispalkintojen arvonnassa.

Kolmannelta osuudelta Kapkaupungista Melbourneen saivat purret tuplapisteet, joten ne myönnettiin myös äänestäjille. Tuplapisteitä on tiedossa aikanaan osuudella Uuden-Seelannin Aucklandista Brasilian Itajaíhin sekä USA:n Newportista yli Pohjoisen Atlantin Walesin Cardiffiin. Viidenneltä osuudelta kaikki kisan osallistujat saivat yhden pisteen, kuten Hongkongista manner-Kiinaan purjehtineet VOR-purretkin.

Lue myös nämä

X