Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Kilpailut

VOR: Kymmenes VOR-lippis arvottu

13.06.2018

KirjoittajaKiti Westerback

Kymmenennen osuuden lukijakisassamme arvattiin, mikä VOR-pursi on ensimmäisenä Göteborgissa.

Äänestysaika päättyi maanantaina 11.6. klo 12, jonka jälkeen arvoimme kilpailuun osallistuneiden kesken Muston VOR-lippiksen (arvo 25 €). Onnettaren suosikki oli Pasi Korkeela. Onnittelemme!

Aiempien arvontojen voittajat:
1. Joni Turunen
2. Harri Papinkivi
3. Anne Korkeakoski
4. Taina Kanerva
5.  Kristiina Ranta
6. Veikko J. Nironen
7. Rauno Pauni
8. Simo Hämäläinen
9. Matti Yli-Jyrä

 

Joko VOR-oraakkeli löytyi?

Kun jäljellä on enää kaksi osuutta, joista jaossa on kaksi pistettä, vahvimmin VOR-oraakkelin arvonimessä on yhä kiinni nimimerkki LiirumLaarumMies. Hän ennusti voittajan oikein osuuksilla 1, 2, 3, 5 ja 9 keräten yhteensä 8 pistettä. Kuusi pistettä ovat hankkineet tähän mennessä Riitta Pauni ja nimimerkit hpp ja S.H.

Huom. Jos äänestäjä on lähettänyt useamman arvauksen, vain hänen ensimmäinen arvauksensa pääsee mukaan oraakkelikisaan. Kaikki arvaukset ovat mukana osuuksien lippispalkintojen arvonnassa.

Kolmannelta osuudelta Kapkaupungista Melbourneen saivat VOR-purret tuplapisteet, joten myönsimme ne myös äänestäjillemme. Viidenneltä osuudelta kaikki kisaamme osallistuneet saivat yhden pisteen, kuten Hongkongista manner-Kiinaan purjehtineet VOR-purretkin. Tuplapisteitä jaettiin seitsemänneltä osuudelta Uuden-Seelannin Aucklandista Brasilian Itajaíhin ja yhdeksänneltä osuudelta USA:n Newportista yli Pohjoisen Atlantin Walesin Cardiffiin.

X