Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Jutut

Viking Line on laittanut klassikkonsa myyntiin – vilahtaa myös uutuuselokuvan trailerissa

M/S Mariella on päätynyt myös menestysohjaaja Christopher Nolanin odotettuun Tenet-elokuvaan. Elokuvan trailerin on nähnyt jo miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.

27.08.2020

KirjoittajaJukka Hiiro

Viking Line on laittanut auto- ja matkustajalaiva M/S Mariellan myyntiin. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ålands Tidning tiistaina.

Yhtiön tiedotusjohtaja Johanna Boijer-Svahnström kertoo Iltalehden haastattelussa, että Mariella on laivameklarin listalla markkinatilanteen peilaamiseksi. Tämä ei kuitenkaan Boijer-Svahnströmin mukaan tarkoita, että alusta nopeasti myytäisiin.

Vuonna 1985 valmistunut Mariella on myynnissä meklariyhtiö Clarksonsin kautta.

Vuosikymmeniä eritoten Helsinki–Tukholma väliä risteilleellä aluksella on yhä monia ystäviä. Siitä kertoo sekin, että keskiviikkona Adressit.com-sivustolle oli perustettu vaatimus Mariellan myynnin lykkäämiseksi.

”Viking Linen M/S Mariella on reilun kolmenkymmenen vuoden uransa aikana ansainnut paikkansa suomalaisten risteilymatkustajien sydämissä. Koemme, että meillä on oikeus päästä hyvästelemään laiva pandemia-ajan ulkopuolella. Tästä syystä toivomme, että Viking Line antaa mahdollisuuden laivan hyvästelemiseen, eikä myy sitä ainakaan ilman varoitusaikaa”, vaatimuksessa todetaan. Löydät adressin täältä.

Sattumalta M/S Mariella on päätynyt myös menestysohjaaja Christopher Nolanin odotettuun Tenet-elokuvaan. Alta löytyvällä Youtubeen ladatulla trailerilla Tallinnan satamassa seisovan Mariellan voi bongata ajassa 1:29. Tenet-elokuvan ensi-iltaa lykättiin vallitsevan koronatilanteen takia useaan kertaan kaikkialla maailmassa. Suomen ensi-ilta koitti lopulta eilen eli keskiviikkona 26. elokuuta. Keskiviikkona Tenet-elokuvan trailerin oli katsonut Youtube-videopalvelussa jo yli kuusi miljoonaa ihmistä ympäri maailman.

 

X