Tilaa
Mainos

Viettelevää luksusta ja rajua tehoa YAMARIN 88 DC PREMIUM JA YAMAHA XF425

Daycruiserien lippulaiva, Yamarin 88 DC, on saatavana nyt tyylikkäänä premium-versiona.

02.02.2021

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: INHAN TEHTAAT OY AB

Premium-version ylellisyys näkyy erityisesti kajuutassa, jossa on puuta vaatekaapissa, WC:n ovessa ja karmeissa, sängynpäädyn hyllyssä, peilien takaosassa sekä säilytyslaatikoissa. Vakiovarustuksena veneessä on on mm. Entertainment-paketti kaiuttimilla, satamapeite, hydraulinen ohjaus, tilttiratti, teakpinnoite etu- ja takakannen lisäksi avotilassa ja uimatasolla, avattavat runkoikkunat, liesi, sähköinen wc septitankilla sekä makeavesijärjestel-mä vesisäiliöineen.

Päällepäin premium-version erottaa vakiomallista ruostumattomasta teräksestä valmisvalmistetusta tuulilasin kehyksestä. Ohjauspulpetista löytyy kaksi valtavaa, 16-tuumaista Yamarin Q-näyttöä. Toiselle näytölle voi valita vaikka täysikokoisen, havainnollisen merikartan ja toiselle vaikkapa moottorin mittaristotiedot.

Premium-version ylellisyys näkyy erityisesti kajuutassa.

Varustusta voi edelleen täydentää Deluxe-paketilla. Siihen kuuluu avotilan auringonottotaso, kaksiosainen kuomu, trimmitasot, virran riittävyyden varmistava kaksoisakkujärjestelmä, käsittelyä helpottava keulapotkuri, jääkaappi, vaatekaappi ja kansivalot. Retkiveneilijän Touring-paketissa on mukana lisäksi ankkurivinssi perään, uimatason suihku sekä lämmitin.

Yamarin 88 DC:n suurin moottoriteho on 425 hevos-
voimaa. Veneeseen voi valita Yamahan tehokkaim-man moottorin, XF425 XTO Offshoren, jonka vir-taviivainen ja dynaaminen ulkoasu viestii viimeisintä teknologiaa. 5,6-litrainen, 32-venttiilinen V8-moottori on kaikkien aikojen ensimmäinen suorasuihkutusta hyödyntävä nelitahtiperämoottori.

www.yamarin.com

X