Tilaa
Mainos

VETOAUTOJEN VALIOT

Miten valita hyvä vetoauto? Tutustu vuoden kovimpiin uutuuksiin.

10.02.2021

KirjoittajaKAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Sports Car Center

Kun arvokas kuorma on saatava turvallisesti liikkeelle, tehoa ja vääntöä on oltava riittävästi. Mutta moderni vetoauto tarjoaa paljon muutakin. Useimmat premium-luokan vaihtoehdot tuovat arkeen joustavuutta elämäntilanteita ja harrastuksia myötäilevällä monikäyttöisyydellään. Perävaunumassa voi parhaimmillaan olla jopa täydet 3500 kiloa.

Suorituskyky on turvallisuutta myös tien päällä. Riittävä teho, neliveto ja massa tuovat vakautta, säästävät moottoria ja lisäävät matkustamisen mukavuutta. Esimerkiksi Range Rover Sportista löytyy lisäksi perävaunun vakausavustin, jota voi halutessaan täydentää vielä erillisellä vetoavustimella. Älykäs turvallisuus eri muodoissaan ja tinkimättömästi toteutetut yksityiskohdat ovat tekijöitä, jotka yhdistävät kaikkia tällä aukeamalla esiteltäviä autoja.

Kaipaatko vetoautoltasi myös maastokelpoisuutta? Land Rover Defender pysyy liikkeellä vaativimmissakin olosuhteissa. Etsitkö pohjoismaista laatua? Volvo XC 90 on katumaasturi, joka haluaa olla maailman paras. Luotatko saksalaiseen osaamiseen? Mercedes Benzin ja BMW:n vahvuudet tunnetaan, samoin katsastustilastojen kärkisijoilta toistuvasti löytyvän Porschen. Cayenne on vetoauto, jolla on urheiluauton sielu.

”Meillä on tarjota laaja valikoima ilman merkkiriippuvuutta. Asiakkaan ei tarvitse juosta useita merkkiliikkeitä läpi.”

Kaikki tämän aukeaman autot ovat saatavissa myös nykyaikaisina hybridiversioina. Uudet ladattavat hybridimoottorit ovat taloudellinen ja tehokas ratkaisu päivittäiseen liikkumiseen. Parhaimmillaan sähkömoottori ja polttomoottori tekevät vetotilanteessa saumatonta ja huomaamatonta yhteistyötä.

LAATUAUTOT YHDESTÄ OSOITTEESTA

Sports Car Centerin täyden palvelun liikkeissä useita vaihtoehtoja pääsee vertailemaan vaikka saman päivän aikana, markkinointipäällikkö Miikka Råman kertoo.

”Meillä on tarjota laaja valikoima ilman merkkiriippuvuutta. Asiakkaan ei tarvitse juosta useita merkkiliikkeitä läpi.”

”Voimme toimittaa suoraan varastosta useita sellaisiakin malleja, joita merkkiliikkeissä voi joutua odottamaan useita kuukausia – ja kaiken lisäksi kilpailukykyiseen hintaan.”

X