Tilaa
Uutiset

Vesijettien PM-kisat Mäntässä heinäkuussa

08.04.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Tuija Soikkeli

Vesijetteilyn Pohjoismaiden mestaruus ratkaistaan aiemman cup-sarjan sijaan jatkossa ”kerrasta poikki” -kilpailuna. Järjestäjämaa vaihtuu vuosittain ja ensimmäisen kilpailun järjestää tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Suomen JetSport Liitto. Kilpailu ajetaan Mäntän Myllyrannassa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Kilpailu on avoin Pohjoismaiden mestaruuskilpailu, ja paikalle odotetaan toista sataa kuljettajaa – Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi myös Virosta ja muualta Euroopasta.

– Mikä voisikaan olla hienompi tapa juhlistaa liittomme 25-vuotista taivalta, kuin saada toimia kisaisäntänä pohjoismaiselle jetteilyn suurtapahtumalle, jossa yhden viikonlopun aikana ratkaistaan Pohjoismaiden mestaruudet kahdeksassa eri rataluokassa sekä slalomissa. Edellisen kerran vastaava tapahtuma on järjestetty vuonna 1994 Ruotsissa ja nyt 17 vuoden kuluttua ensimmäistä kertaa Suomessa, riemuitsee Suomen JetSport Liiton puheenjohtaja Juhani Salminen.

– Mittava tapahtuma asettaa meille järjestäjinä monia haasteita, mutta 25-vuotiaassa liitossamme on kokemusta, jonka turvin uskallan luottavaisin mielin suunnata katseen tulevaan kesään ja toivottaa niin kilpailijat, yhteistyökumppanit kuin lajista kiinnostuneet tervetulleiksi viettämään kanssamme unohtumaton viikonloppu!

Nordic Championship järjestetään Mäntän Myllyrannassa 29.-31.7. Yleisöllä on kilpailutapahtumaan vapaa pääsy.

Mäntässä ratkotaan myös Suomen mestaruudet

Vesijettien Suomen mestaruus ratkaistaan kuudessa osakilpailussa kolmen kilpailuviikonlopun aikana. Kilpailut ajetaan Mäntän Myllyrannassa 18.-19.6., 6.-7.8. ja 3.-4.9.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X