Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Jutut

Veneruoka: Viikonlopun veneherkut – Muikkupitsa

Suositut katuruokien klassikkoruoat onnistuvat myös veneen keittiössä, liedellä valmistettuina. Inspiroidu maailman mauista ja valmista käsin syötävät rennot herkut moneen makuun.

06.08.2020

KirjoittajaKatri Schröder

KuvaajaNiclas Mäkelä

Muikkupitsa

Ohje on neljälle hengelle

4 isoa vehnätortillalettua

noin 1 dl valmista pizzakastiketta

1 punasipuli

1 prk (275/215 g) savumuikkuja öljyssä

6 aurinkokuivattua tomaattia viipaleina

2 dl mozzarellajuustoraastetta

Lisäksi rucolasalaattia

1. Jaa pizzakastike tortillaletuille. Kuori ja suikaloi punasipuli.

2. Valuta savumuikut ja jaa pizzojen päälle punasipulisuikaleiden ja aurinkokuivattujen tomaattien kera. Ripottele päälle juustoraaste.

3. Lämmitä pizzat yksitellen paistinpannulla kannen alla, kunnes juusto sulaa.
Ripottele pinnalle rucolasalaattia.

 

X