Mainos

US-Parts Marine – Veneosien verkkokauppa on vahvassa kasvussa

Hiljattain 40-vuotisjuhliaan viettänyt US-Parts Finn-Am Oy tunnetaan laadukkaista merkeistään ja asiantuntevasta palvelustaan.

02.02.2018

KirjoittajaUS-Parts Finn-Am Oy

Sähköisten palveluiden merkitys kasvaa jatkuvasti, minkä johdosta myös US-Parts on lisännyt panostusta verkkokauppaan. US-Partsin venepuolen verkkokauppa sisälsi aluksi tärkeimmät tuoteryhmät eli potkurit, ohjaus- ja hallintalaitteet sekä trimmilevyt ja moottorihissit.

MERKITTÄVÄ ASKEL verkkokaupan kehityksessä otettiin viime vuoden alkupuolella, kun sivustolle avattiin uusi varaosahaku. Haun avulla voi kätevästi etsiä varaosat perämoottoreihin, sisäperämoottoreihin ja vetolaitteisin. Hakukoneesta löytyvät lähes kaikki Suomessa käytössä olevat venemoottorit, sisältäen myös harvinaisemmat mallit jopa 50-luvulta lähtien.

Varaosahaku on osoittautunut hyvin suosituksi. Käyttäjä voi etsiä täsmällisesti juuri omaan venemoottoriinsa oikeat varaosat milloin vain. Vaikka varaosahaulle tiedettiin olevan käyttöä, on sen suosio silti yllättänyt.

”Olemme vasta päässeet alkuun, mutta vauhti on jo huima. Verkkokaupan varaosahaun suosio on yllättänyt itsemmekin!” kommentoi US-Parts Finn-Am Oy:n venepuolen myyntipäällikkö Christian Lindqvist.

Hyvää voi kuitenkin aina parantaa, ja haun luvataan kehittyvän jatkossa entistäkin paremmaksi ja kattavammaksi.

”Ensimmäinen vuosi oli pilottivaihe, jonka aikana olemme saaneet hyvää palautetta varaosahaun kehittämiseksi entistä toimivammaksi. Lisäämme uusia tuotteita viikoittain ja tuorein päivitys toi hakuun myös uudempia moottorimalleja”, Lindqvist jatkaa.

”Varaosahaku on kätevä työkalu paitsi asiakkaille, myös jälleenmyyjillemme. Haun avulla oikean osan löytää paljon nopeammin kuin paksusta paperiluettelosta”, kehuu US-Parts Finn-Am Oy:n venepuolen jälkimarkkinointipäällikkö John Catani.

Vaikka sähköiset palvelut kehittyvät, ei se korvaa henkilökunnan asiantuntemusta.

”Verkkokauppamme on aina auki, mutta edelleen meihin saa yhteyden myös puhelimella tai sähköpostilla. Ja myymälässämme tuotteisiimme pääsee tutustumaan vielä paremmin”, Christian Lindqvist muistuttaa.

MAAHANTUOJA: US-PARTS FINN-AM OY www.uspartsmarine.fi

X