Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Uutiset

Veneilyturvallisuuspäivä Bågaskärissä 8.6.

05.06.2013

KirjoittajaKiti Westerback

Suomen Meripelastusseura 

Suomen Meripelastusseuran Bågaskärin toimintakeskuksessa Inkoon saaristossa järjestetään turvallisuuspäivä lauantaina 8. kesäkuuta klo 11-18.

Yhdessä Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n (SPV) kanssa järjestettävä päivä on maksuton ja avoin kaikille turvallisesta vesillä liikkumisesta kiinnostuneille.

Bågaskäriin voi tulla omalla veneellä tai venekuljetuksella Inkoon venesatamasta. Kuljetukset Inkoosta lähtevät klo 11 ja 13 ja paluukuljetukset Bågaskäristä klo 13.30 ja 16. Rajallisen kuljetuskapasiteetin vuoksi satamaan kannattaa tulla ajoissa, jotta varmasti mahtuu mukaan.

Teoriaa ja käytäntöä

Veneilyturvallisuuspäivän aikana käydään läpi tärkeitä turvalliseen vesillä liikkumiseen kuuluvia asioita.

Joka toinen tunti klo 12 lähtien alkavilla luennoilla käsitellään mm. veneen pakolliset ja suositeltavat varusteet, hyvät merimiestavat ja jokamiehenoikeudet, mitä asioita on hyvä muistaa vesille lähtiessä sekä oikeat toimintatavat hätätilanteessa.

Ohjelmassa on myös meripelastusnäytöksiä ja yleisö pääsee testaamaan taitojaan mm. kastliinan heitossa ja alkusammutuksessa.

Tilaisuudessa voi samalla liittyä venekerhon tai pursiseuran jäseneksi sekä hankkia Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelun. Myynnissä on myös seuran maskotteja, Meripelastuskoira Köpejä, ja kahvipannu on kuumana koko päivän.

Lisätietoja 

Kuva: Suomen Meripelastusseura

X