Uutiset

Veneet herättivät kiinnostusta Turun Venemessuilla

24.10.2011

TekstiSatu Björn

Turun Venemessut

Veneilyn harrastajat ja alan toimijat kokoontuivat viikonloppuna Turkuun. Ensi kesää odottelevat veneilyn ystävät saivatkin tutustua Turun Venemessuilla laajaan kirjoon uusia veneitä.

Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa oli esillä yli 150 venettä ja noin 60 eri venemerkkiä. Uutuutena messuilla oli purjevenelaituri, jossa esiteltiin 14 purjevenettä.

Turun Venemessut on Suomen ainoa syksyinen veneitä esittelevä hallinäyttely.

– Veneet saivatkin hankintoja harkitsevan väen hyvin liikkeelle. Messuhalleihin tutustui yli 5 300 kävijää, ja määrä ylitti odotuksemme, toteaa projektipäällikkö Lisa Savola Turun Messu- ja Kongressikeskuksesta tyytyväisenä.

Monet saapuivat messuille fiilistelemään tulevaa kesää, tositarkoituksella.

– Turun Venemessujen tavoite on luoda ympäristö ja paikka konkreettiselle kaupanteolle ja tässä onnistuttiin, iloitsee Savola.

Kauppoja lyötiin lukkoon ja tulevien viikkojen tarjousten teko pitää messuilla mukana olleet toimijat varmasti kiireisenä.

Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa jatketaan veneaiheisella messuteemalla jälleen keväällä. Veneisiin ja saaristomatkailuun on seuraavan kerran mahdollisuus tutustua maalikuussa Meri Kutsuu -messuilla 8.-11.3.12

Lisätiedot

 

 

Lue myös nämä