Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Veneen digipalvelu uudistui – näin otat kaiken hyödyn irti

Veneen verkkosivusto on uudistunut. Uuden digipalvelun kaikki hyödyt saat käyttöösi kirjautumalla.

05.02.2015

KirjoittajaVenelehti.fi

Veneen verkkosivusto on uudistunut. Ajankohtaisten juttujen lisäksi sivustolla on muun muassa satamapalvelu ja oppaita. Laituriparlamentin keskustelut on siirretty Veneen sivustolla omalle keskustelualueelleen, minkä lisäksi kestotilaajille on tarjolla näköislehti sekä testit ja vertailut sivustolla luettavassa muodossa.

Uuden digipalvelun kaikki hyödyt saat käyttöösi kirjautumalla. Pääset kirjautumaan uuteen digipalveluun ja vaihtamaan salasanasi alla olevista linkeistä. Aiempiin profiileihin liitetyt kuvat ja kommentit löytyvät myös uudelta sivustolta, mutta esimerkiksi tykkäyksistä ja tähdityksistä on luovuttu.

Jos olet jo Veneen kestotilaaja, kirjaudu osoitteessa https://venelehti.fi/kirjaudu/ sähköpostillasi ja asiakasnumerollasi. Tämän jälkeen voit muuttaa oman salasanasi ”Muokkaa käyttäjätietojasi” -kohdasta ja kirjautua jatkossa sähköposti ja salasana -yhdistelmällä.

Jos olet Veneen tai Laituriparlamentin rekisteröitynyt käyttäjä mutta et vielä kestotilaaja, tilaa sähköpostiisi uusi salasana https://venelehti.fi/salasana/ -sivulla. Tämän jälkeen voit kirjautua sähköpostilla ja salasanalla https://venelehti.fi/kirjaudu/ -sivulla, jossa voit vaihtaa salasanasi.

X