Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

VENEALAN UUSI TÄHTI POHJOLASSA – Nylund`s Boathouse on vaativan veneilijän venetalo

Nylund’s Boathouse on kasvanut muutamassa vuodessa Suomen suurimmaksi yksityisomisteiseksi veneliikkeeksi.

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: NYLUND'S BOATHOUSE AB

Menestysresepti on oikeastaan aika yksinkertainen, tehdään viimeisen päälle hyvin se, mitä tehdään ja tarjotaan asiakkaalle kaikki palvelut saman katon alla.

Aluksi se tarkoitti Michael ja Ann-Sofie Nylundille tosi pitkiä päiviä. Pariskunta huolehti alkuun kaikesta tehden itse niin siivoukset, kiillotukset, vahaukset ja huollotkin ja hoitaen tietenkin myös myynnin ja markkinoinnin.

Toiminnan kasvaessa henkilökuntakin on kasvanut ja nykyään
Nylund’s Boathouse on kasvanut muutamassa vuodessa Suomen suurimmaksi yksityisomisteiseksi veneliikkeeksi.
Nylund’s Boathouse työllistää 20 ihmistä. Laajentumisen myötä nuori yritys rekrytoi joukkoihinsa vankkaa osaamista ja kokemusta venealalta. Henkilökunnan osaaminen ja sitoutuminen on ensisijaisen tärkeää ja siitä yrityksessä halutaan pitää kiinni.

Suomessa Nylund’s Boathouse toimii Pohjankurun Satamassa, Raaseporissa, mutta yrityksellä on myyntipiste myös Saltsjö Pir:issä, Tukholmassa (Ruotsissa). Asiakkaitaan yritys palvelee suomen, ruotsin ja englannin lisäksi myös venäjän ja viron kielillä.

Yrityksen kivijalka oli aluksi käytettyjen veneiden, etenkin moottoriveneiden myynti. Edelleen Nylund´s Boathouse myy ja välittää vuodessa toista sataa käytettyä 30-60 jalkaista moottorivenettä.

Nylund’s Boathouse myy yksinoikeudella Suomessa valmistetut Nord Star -veneet ja jahdit Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Nord Starit valmistetaan kestämään vuosikymmeniä pohjoismaisessa ilmastossa. Niissä yhdistyy upeasti sukupolvelta toiselle siirtynyt veneenrakennusperinne ja modernit, innovatiiviset ratkaisut. Ainutlaatuiset rakenteelliset ominaisuudet säilyttävät veneen vakauden ja ajomukavuuden avomeren aallokoissa samalla kun ylellinen sisustus tarjoaa käytännöllistä luksusta matkustajille.

Nord Star 31

Uuden sukupolven Nord Star 31 lanseerataan VENE20-messuilla. Vene on suunniteltu kokonaan uudestaan. Rungon patentoidun nousulistaratkaisun ansiosta vene on äärimmäisen hiljainen ollen samalla vakaa ja poikkeuksellisen merikelpoinen. Kansi on kokonaan tasainen, eikä siinä ole rappuja ja korkeuseroja. Tasaisen kannen käyttäminen on helppoa ja luotettavaa. Kulkemista helpottavat myös entistä suuremmat ovet. Myös veneen sisätilat on suunniteltu uudelleen. Säilytystilaa on ylenpalttisesti ja takahytti on entistä tilavampi. Samalla vakiovarustelista on laajentunut. Vakiona veneessä on mm. keulapotkuri, maasähkö, lämmin vesi sekä aurinkopaneelit.

Moottorivaihtoehtoja on kymmenen. Veneen saa yhdellä tai kahdella koneella ja valittavana on myös perämoottoriversio.

”Nord Star on merten maasturi. Se on suunniteltu pohjolan olosuhteisiin ja siksi se on kotonaan vesistöjemme lyhyessä ja terävässä aallokossa.”

Nylund’s Boathouse tarjoaa Raaseporissa asiakkailleen huoltopalvelut ja talvisäilytyksen niin moottori- kuin purjeveneille. Sataman nosturikalustolla pystytään liikuttelemaan veneitä aina 120 tonniin asti. Ammattitaitoinen, osaava ja motivoitunut henkilöstö vastaa venehuolloista, korjauksista ja laiteasennuksista. Mikään huolto tai korjaus ei jää tekemättä, sillä huoltohallissa on veneiden korjauskehikko, täydellinen puutyöstökeskus, moottoripaja ja työpisteet sekä lasikuitu- että sisustustöille. Sitä tarkoittaa täysi palvelu käytännössä.

www.nylundsboathouse.com

X