Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Uutiset

Vene-lehti alkaa julkaista Yksinpurjehtijan matkassa -juttusarjaa

Vene-lehti alkaa julkaisemaan Tekniikan Maailmasta tuttua Yksinpurjehtijan matkassa -blogisarjaa, jossa seurataan Ari Huuselan valmistautumista maailmanympäripurjehdukselle.

12.08.2018

KirjoittajaJukka Hiiro

Yksinpurjehtija ja lentokapteeni Ari Huusela on päättänyt osallistua maailman vaativimpaan purjehduskilpailuun Vendée Globeen vuonna 2020 ja viedä suomalaista valtameripurjehdusta maailmankartalle.

Jatkossa myös Vene-lehti alkaa seuraamaan Yksinpurjehtijan matkassa -blogissa julkaistua juttusarjaa Huuselan valmistautumista maailmanympäripurjehdukselle. Aiemmat blogitekstit on julkaistu, ja uudet tullaan jatkossakin julkaisemaan myös Tekniikan Maailmassa.

Vene julkaisee sarjan tuoreimman jutun huomenna, ja jutun yhteyteen tulee linkit myös kaikkiin sarjan aiempiin osiin. Jatkossa sarjaa julkaistaan Vene-lehdessä samaa tahtia Tekniikan Maailman kanssa.

Ari Huusela ja Ariel2-vene ovat paikalla myös ensi viikon torstaina alkavassa Uiva 2018 -venenäyttelyssä Helsingin Lauttasaaressa. Huusela kertoo valmistautumisestaan Route du Rhum -purjehduskilpailuun Ranskasta Karibialle torstaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 16-16.30 ja perjantaina kello 14-14.30.

X