Tilaa
Uutiset

Vene 22 Båt valmistautuu jo uuteen veneilykauteen – Venemessut järjestetään taas helmikuussa

Helmikuun Vene 21 Båt -messut siirrettiin ja veneilykansa pääsee kohtaamaan nyt kahden vuoden tauon jälkeen 11.–20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

01.10.2021

Kirjoittajaja kuva satu björn

Näiden kahden vuoden aikana veneilyn suosi on kasvanut ja veneilyn pariin on löytänyt paljon uusia ihmisiä. Venemessut ottaa muuttuneen tilanteen huomioon ja tarjoaa kasvaneelle veneyhteisölle sisältörikkaan kohtaamispaikan. Veneilyn suosion kasvun myötä, myös veneilykausi jatkuu vuosi vuodelta pidemmälle.

Kansainvälisiä venemessuja on jo järjestetty tänä vuonna useita ja niiden suosio on ollut hyvä. ”Venemessut on vahvasti kaupallinen tapahtuma ja missään muualla ei pääse vertailemaan erilaisia veneitä ja tarvikkeita yhden katon alla kuten venemessuilla”, kertoo toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo Venealan Keskusliitto Finnboat ry:stä. ”Cannes, Genova, Southampton ja Friedrichshafen ovat jo näyttäneet kuinka veneilijät nauttivat mahdollisuudesta päästä taas venemessuille. Suomessa venemessujen yhteisöllisyyttä, tunnelmaa ja yli 70 000 kävijää on mahdotonta tavoittaa muualla kuin Vene Båt -messuilla.

Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 22 Båt -messut 11.-20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lue myös nämä

X