Tilaa
Uutiset

Varusteet: Miltä kuulostaisi purjehdustakki omilla painatuksilla?

Takkiin tai eri asutyyppeihin kuten housuihin, haalareihin ja takki-housu-yhdistelmiin on mahdollista tilata värejä, logoja ja tekstejä.

18.04.2020

KirjoittajaMarko Lysmä

Henri Llloydin Course Crew -purjehdustakki (245 €) on tehty kestävästä neljään suuntaan joustavasta kankaasta. Monikäyttöinen vettä- ja tuultapitävä takki toimii niin aktiivipurjehtijan kuin muuta vesiurheilua harrastavan käytössä. Joustava kangas takaa, että liikkuminen on vaivatonta. Kuvan takkia on saatavilla kuudessa eri koossa XS–XXL (163–193 cm).

Uudella neljän kohdan Design Your Own -konseptilla asiakas voi itse suunnitella Henri Lloydin tähän takkiin tai eri asutyyppeihin kuten housuihin, haalareihin ja takki-housu-yhdistelmiin värejä, logoja ja tekstejä. Valittavia värejä on tällä hetkellä seitsemän kappaletta. Toimitusaika oman suunnittelun tekstiileille on noin 2–3 viikkoa.

Suunnittelun hinta on noin puolitoistakertainen verrattuna standardimalliin. Valmistajan tavoitteena on, että asiakas voisi jatkossa tehdä kaiken suunnittelun omalla kotikoneella, mutta toistaiseksi tilaus menee merkin maahantuoja SailTechin kautta ja siitä tehdään erillinen tarjous.

Maahantuojan mukaan nytkin lähes kaikkiin tuotteisiin pystytään painamaan tai brodeeraamaan logoja ja muita asiakkaan toiveita. Hinta riippuu värien määrästä, koosta ja yksityiskohdista. Normikokoinen logo rintaan maksaa esimerkiksi 4–5 euroa kappaleelta. Ohjelmanteko maksaa lisäksi 60 euroa kertakustannuksena.

Lue myös nämä

X