Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

VALITSE VARMASTI, KUN LUOTETTAVUUS ON TÄRKEINTÄ

Uusin tulokas Nordic Trailin huippulaadukkaiden ja luotettavien tuotteiden rintamaan, Leathermanmonitoimityökalujen, Ledlenservalaisimien ja Stanley-termosten rinnalle, on RAM Mounts.

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: NORDIC TRAIL

Pohjoisissa olosuhteissa varusteiden toimivuus ja luotettavuus korostuu niin maalla kuin vesilläkin. Monitoimityökalun tulee olla kunnossa, eikä otsalampun valo pätkiä. Kauan kaivatun eväshetken tullen termospullosta kaadettu kaakao ei saa olla haaleaa, eikä kylmälaukusta kaivetut makkarat lämpimiä.

 

Veneessä tilaa on aina rajoitetusti, eikä isoimpaankaan rinkkaan voi pakata mukaan määrättömästi tavaraa. Varavillasukille kannatta aina säästää tilaa, mutta muuten varakappaleita voi harvoin kantaa mukanaan. Siksi kaiken sen mitä mukaan pakataan, on toimittava luotettavasti.

Monet erikoistuotteet ovat hintavampia kuin halpamarkettien kopiot. Sille on hyvä syy: tuotekehitys, testaus ja parhaat valmistusmateriaalit maksavat, mutta samalla ne myös takaavat sen, että tuotteet toimivat käytännössä ja kestävät käytössä. Ja kun tuotteen elinkaari on pitkä, tulee se ajan saatossa edullisemmaksi kuin halvemmat vaihtoehdot, jotka harvoin palvelevat pitkäaikaisessa käytössä.

Nordic Trailin tuotevalikoimaan on valikoitu vain laadukkaita huipputuotteita, kuten Leatherman, Ledenser ja Stanley. Kaikki merkit edustavat alansa ehdotonta kärkeä. Niihin voit huoletta luottaa niin vesillä kuin metsässäkin.

Uusin tulokas Nordic Trailin huippulaadukkaiden tuotteiden rintamaan on RAM Mounts.

USA:n Seattlessa vuonna 1995 perustettu RAM® Mounts on maailman johtava vankkarakenteisten ja monikäyttöisten kiinnitysratkaisuiden valmistaja. Sen valikoimasta löytyy luotettava ja innovatiivinen kiinnitysratkaisu niin moottoripyörään, autoon, veneeseen, kajakkiin, mönkijään kuin moottorikelkkaan.

RAM UNIVERSAL MARINEELECTRONIC MOUNT

Yleismallinen kiinnitysteline veneelektroniikalle mahdollistaa karttaplotterien ja kaikuluotaimien asentamisen ja kiinnittämisen nopeasti, tukevasti sekä luotettavasti. Kuulanivel auttaa näyttöjen kohdistamisessa haluttuun suuntaan. Yhteensopivat kaiut ja karttaplotterit: Garmin, Lowrance,Raymarin ja Hummingbird.

 

www.nordictrail.fi

X