Kylmäpihlajan majakka

Yksi Suomen huipuista, Pro-Keittiöpäällikkö-palkinnon saaja vuodelta 2007, Vuoden Kokki -kilpailun keittiötuomari, entinen Suomen kokkimaajoukkueen taustajäsen ja Silja Serenaden keittiöpäällikkö Heikki Härmä saapuu vierailulle Kylmäpihlajan majakalle 2.-3.8.

Härmän suunnittelema äyriäis- ja kalapainoitteinen suositusmenu toteutetaan yhdessä majakan isännän Tom Lindqvistin kanssa. Ruokalista on tarjolla koko viikon.

Keittiöpäällikkö Härmän vierailu on jatkoa viimekesäiselle suosiota saaneelle keittiömestarivierailulle, jolloin tämän Skärgårdssmak-ketjun pohjoisimman ravintolan vierailevana tähtenä oli Michelin-palkittu keittiömestari Markus Aremo.

Kylmäpihlajan majakka sijaitsee eteläisellä Selkämerellä, Rauman saariston uloimmalla luodolla, n. 10 km.
mantereelta. Kylmäpihlajan satama valittiin Suosikkisatamaksi vuonna 2009.

Majakkarakennuksessa sijaitsevat 11 kpl majoitushuonetta, tilaussauna, kokoustila sekä 30-paikkainen
ravintola. Saareen kulkee kesäkuukausina myös päivittäin säännöllinen vesibussiliikenne Raumalta.

Kuva: Risto Nordell