Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Uusi laituri Naantaliin

Satamaan tuli parikymmentä uutta 
venepaikkaa.

09.01.2017

KirjoittajaKiti Westerback

Vieraslaiturin jatkeeksi asennettiin 60 metrin betoniponttonilaituri. Osa paikoista on poijupaikkoja ja osa kylkikiinnityspaikkoja.

”Laajennus on osa pitkän aikavälin suunnitelmaa. Nyt tehtävä laajennus muodostaa myös aallonmurtajan, joka suojaa satamaa etenkin länsituulilta”, kertoo Miska Pekkola Naantalin Vierasvenesatamasta.

Laajennuksen toteutti raisiolainen A-Laiturit Oy, joka teki myös aikaisemman vierassataman laajennuksen. Asennuksia voitiin leudon talven ansiosta tehdä vielä joulukuussa.

”Naantalin Vierasvenesatama voi olla nyt varma, että uusi laituri on valmiina, kun veneilykausi ensi keväänä alkaa 28.4.”, toteaa Raimo Koskinen A-Laiturit Oy:stä.

Naantalin 200-paikkainen satama (60°28,2’ P, 22°00,7’ I) sijaitsee ihastuttavasti vanhan kaupungin sydämessä, joten palvelut ovat lähellä. Rannasta löytyy monipuolisten satamapalvelujen lisäksi kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja gallerioita.

Lapsiperheitä Naantaliin vetää aivan sataman vieressä sijaitseva Muumimaailma ja hiukan vanhempia Väskin seikkailusaari. Aikuisille tarjolla on kaupungin menneisyyteen ja nykyisyyteen liittyvien kohteiden ja vesiurheilun lisäksi golf- ja kylpyläpalveluja.

Naantalin vierasvenesatama

 

X