Tilaa
Mainos

UUSI BUSTER X TÄYTTÄÄ KAIKKI TARPEET

Busterin suosikkimalleihin kuuluva Buster X uudistui veneilykaudelle 2021.

02.02.2021

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: INHAN TEHTAAT OY AB

”Buster X:ää suunniteltaessa on otettu huomioon käyttäjien palaute ja veneilijöi-den muuttuvat tarpeet. Tavoitteena on ollut käyttömukavuuden lisääminen ja monipuolisuus: Pohjoismaissa samalla veneellä sekä retkeillään että käydään kalassa ja viedään kesämökille perhe ja rakennustarvik-keita”, Busterin markkinointipäällikkö Johan Finnberg kuvailee.

Alumiinirakenteinen Buster X on kevyt, mutta kestävä ja huoleton. Se on johdonmukainen ja miellyttävä käsiteltävä kaikissa keleissä. Jykevien keulakaiteiden ansiosta veneestä nouseminen ja sinne laskeutuminen on turvallista. Takana liikkumista helpottavat moottorin molemmille puolille jatkuvat karhennetut tasot ja sekä uimatikas.

Kuljettajan ja kartturin istuimet ovat uudessa X:ssä samanlaiset kuin isommas-sa Buster XL:ssä. Takaosassa on uusi, leveä alumiininen penkki, jonka sisällä on runsaasti säilytystilaa. Pulpettien välinen kiinteä ovi suojaa matkustamon ajoviimalta ja roiskeilta. Uudesta Buster X:ssä on mm. isommista venemalleista tutut kokoalumiininen turkki sekä rst-kaiteet.

Konesuositus on luokkansa kevyin ja tehokkain nelitahtimoottori Yamaha F70. Elektronisen polttoaineen ruiskutuksen ja automaattirikastuksen ansiosta kone on varmatoiminen ja käynnistyy helposti kaikissa olosuhteissa. Rantautumisia helpottaa matalan veden ajojärjestelmä.
Huippunopeus on yli 30 solmua. Veneessä on kiinteä 100 litran polttoainesäiliö, joka riittää matkanopeudella yli kahdeksan tunnin ajoon, sillä matkanopeudella Buster X kuluttaa vain puolisen litraa meripeninkulmalla.
Lisävarusteena veneeseen on saatavana mm. joystickillä ohjattavat Bennettin trimmilevyt, kuomu ja satamapeite. Pulpettien eteen voi valita pienet istuinsäilytyslaatikot, vasemmalle puolelle on saatavana vaihtoehtona myös pitkä vapalaatikko.

www.busterboats.com

X