Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Uusi Buster Magnum E

09.06.2015

KirjoittajaAri Inkinen

Buster on esitellyt uuden Buster Magnum E:n, joka on Busterin runsas vuosi sitten aloittaman lujitemuovikantisen E-sarjan lippulaiva.

Uusi Buster Magnum E on tehty Buster Cabinin rungolle. Veneen pituus on 6,43 metriä ja leveys 2,47 metriä. Moottorisuositus on 150-225 hevosvoimaa, joilla valmistajan mukaan saavutetaan 40-45 solmun huippunopeus.

Busterilla on muutenkin oltu ahkerana. Työn alla on useita uutuusmalleja, joita esitellään kesäkuun alussa kansainväliselle ja kotimaiselle lehdistölle. Joidenkin tietojen mukaan verstaalla on työn alla upouudelle Mercury Verado 400 Racing -perämoottorille soveltuva Super Magnum.

Buster-veneitä on muotoillut jo kuuden vuoden ajan Idis Design Oy. Noin vuosi sitten se otti vastuulleen E-sarjan muotoilun. Tämän prosessin ensimmäinen valmistunut vene on Magnum E.

Busterin uutuusveneiden parissa työskentelee nykyään myös Yamarin-veneiden suunnittelijana tunnetuksi tullut, turkulainen Kai Ilmanen. Hän on osallistunut mm. runkojen ja teknisten yksityiskohtien suunnitteluun.

Vene-lehti esittelee uudet Busterit elokuun lehdessä 8/2015.

 

X