Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Uudenlainen Silver

14.10.2015

KirjoittajaAri Inkinen

Alumiiniveneiden viimeaikaisessa uudistuskierteessä on tullut Silverin vuoro.

Silver Eagle BR 640 edustaa ähtäriläisyhtiön yhdessä muotoilutoimisto Aivanin kanssa kehittämää modernia ja nuorekasta muotoilua, jonka yksityiskohdissa ei ole unohdettu veneiden varttunutta käyttäjäkuntaa. Vene on suunniteltu monenlaisiin tarpeisiin käyttäjien näkemyksiä kuunnellen. Vaikka vene muuntuu moneksi, mitään laatikkoleikkiä Silverillä ei ole haluttu kehittää.

Eagle BR 640:n muuntelu tapahtuu pääasiassa jo venettä ostettaessa, sillä erilaiset ratkaisut toteutetaan valmistusvaiheessa. Näin Silverin mukaan voidaan olla varmoja, että veneet ovat juuri sellaisia kuin halutaan, eikä missään ratkaisuissa ole oiottu.

Veneen käyttäjä puolestaan voi valita vaikkapa takapenkin asetuksen. Parilla kädenliikkeellä se muuntuu auringonotto- tai heittokalastustasoksi.
Uusi Eagle on Silverin uuden tyylin ensimmäinen edustaja. Jatkossa myös muissa veneissä tullaan käyttämään siitä tuttuja yksityiskohtia ja värimaailmaa.

Veneen pituus on 6,40 m ja leveys 2,25 m. Painoa on 840 kg ja suositeltu moottoritehoalue on 115-150 hevosvoimaa.

Vene on vielä suunnitteluvaiheessa ja sen yksityiskohtiin tulee joitain muutoksia. Se kuitenkin jo tiedetään, että tuotanto alkaa tammikuussa, vene esitellään Helsingin helmikuisessa venenäyttelyssä ja sen hinta tulee olemaan 31 900 euroa.

X