Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

US-PARTS Marine

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: US-PARTS FINNA-AM OY

Kuten tässä hienossa runossa, myös me US-Partsilla odotamme jo innolla tulevaa kesää ja kauniita veneilykelejä. Koska talvikautta ei voi viettää vesillä, se kannattaa hyödyntää veneen huoltotoimien parissa. Ulkoisen tarkistuksen yhteydessä on hyvä vaihtaa kuluneet anodit uusiin. Tämä on helppo tapa välttää korroosiosta aiheutuvat ongelmat. Moottorin saa uuteen iskuun laadukkailla Sierra-varaosilla.

Veneilystä saa parhaan nautinnon, kun veneen ajo-ominaisuudet ovat kunnossa. Aina ei ole tarvetta vaihtaa uuteen, vaan vanhankin veneen ominaisuuksia voi päivittää aivan uudelle tasolle. US-Parts Marine-valikoimista löytyy runsaasti vaihtoehtoja pieneen tai suurempaan päivitysoperaatioon.

Luisi -ohjauspyörä ja SeaStar -hallintalaite päivittävät ohjaamon aivan uudelle tasolle. Solaksen potkurivalikoimasta löytyvät vaihtoehdot lähes kaikkiin venemoottorimalleihin. Ajo-ominaisuuksia voi parantaa SeaStar -hydrauliohjauksella, SeaStar -moottorihissillä tai Bennett -trimmilevyillä. Kaikki nämä tuotteet ja paljon muuta löydät US-Partsin palvelevasta myymälästä, hyvinvarustetuista venealan liikkeistä ympäri Suomen, ja verkkokaupasta osoitteesta www.uspartsmarine.fi.

US-PARTS FINN-AM OY

Hiljattain 40-vuotisjuhliaan viettänyt US-Parts Finn-Am Oy tunnetaan laadukkaista merkeistään ja asiantuntevasta palvelustaan. Sähköisten palveluiden merkitys kasvaa jatkuvasti, minkä johdosta myös US-Parts on lisännyt panostusta verkkokauppaan. US-Parts Marine-verkkokaupasta (www.uspartsmarine.fi) löytyvät tärkeimmät tuoteryhmät eli potkurit, ohjaus- ja hallintalaitteet, trimmilevyt, moottorihissit, anodit ja tarvikkeet. Lisäksi kätevällä varaosahaulla voi etsiä omaan venemoottoriin sopivat varaosat. US-Parts Marine -tuotteet saatavissa hyvinvarustetuista venealan liikkeistä ympäri Suomen.

”Kylmä kausi kaamoinen Joki – järvi jäinen

Mieleni matala murjoinen Kevätkelejä kaipaillen

Kunnes kesä koittaa Aurinko aamun avaa

Silloin suot sulavat Veden voimat vapautuvat

Vanhan venhon vesille vien

Sen suohon sulaan sujautan

Laineen liplatusta laulellen Kesän kauneutta kadehtien”

(Venhoni Vesille -runoteos, JS, 2019)

www.uspartsmarine.fi

US-PARTS Holkkitie 10, 00880 Helsinki • (09) 25 131 880

 

X