Tilaa
Mainos

Turvallinen ja yksilöllinen VENENÄYTTELY SALOSSA

02.02.2021

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: ASTRUM AUTO- JA VENETALO

Astrum Auto- ja Venetaloon rakentuu talveksi upea venenäyttely Salon Meriniityssä. Suuressa Showroomissa on nähtävillä ARRONETIN, GRANDEZZAN ja SARGON eri mallit. Jokaiselta merkiltä on esillä lähes koko mallisto ja myös kattava valikoima hyviä vaihtoveneitä. Esillä olevien venei-den valikoima alkaa 16-jalkaisesta Ar-ronetista jatkuen aina yli 30-jalkaiseen saakka. Grandezza-mallisto on esillä ko-konaisuudessaan alkaen 25 S:stä ja jatku-en 37 CA-malliin. Myös Sargo-malliston esillepano kattaa koko valikoiman 25:sta 36:een. Helmikuussa on lisäksi luvassa.

UUSIEN SARGO-MALLIEN ENSIESITTELY!

Showroomin merkitys korostuu erityi-sesti nyt tänä talvena ja tulevana kevää-nä, kun venemyynnin tärkein tapahtuma, Helsingin venemessut on peruttu helmi-kuulta. Showroomissa venemerkkeihin pystyy tutustumaan yksilöllisesti ja turvallisesti, koska näyttelyhallimme on avara ja turvavälit on siten helppo säilyttää! Sopimalla myyjien kanssa etukäteen henkilökohtaisen ajan itselleen tai ryhmälleen, voidaan veneisiin tutustumiset ja esittelyt toteuttaa turvallisesti.
Showroomin laajennettuihin aukioloaikoihin ja yksilölliseen palveluun panostetaan koko talvi, mutta erityisesti Helsingin venemessujen aikana helmikuussa, jolloin aukioloajat kattavat myös arki-illat ja useamman viikonlopun. Ottamalla yhteyttä Astrumin myyjiin voit sopia yksityisen vene-esittelytilaisuuden juuri siihen aikaan kun sinulle parhaiten sopii. Kevään Venemyyntisesonki käynnistyy perinteisesti Helsingin venemessuilta ja nyt kannattaakin olla liikkeellä ajoissa löytääkseen itselleen sopivan veneen ennen kevätruuhkien alkamista. Tarjonta ja valikoima ovat parhaimmillaan vielä näin alkuvuodesta ja kannattaa myös kysellä sopivia talvitarjouksia eri venemerkeistä. Samalla pystyy varmistamaan sen, että vene on käyttövalmiina jo alkukeväästä, kun veneilykelit jälleen alkavat!

Salon lämpimässä Showroomissa kaikki veneet ovat helposti saavutettavissa ja tutustuttavissa tukevien laitureiden ansiosta ja Astrumin asiantuntevat myyjät kertovat mielellään esillä olevista veneistä. Show-roomin yhteydessä on itsepalvelukahvila, jossa voi nauttia kupposen lämmintä juomaa veneisiin tutustumisen lomassa. Ja jos veneiden ohella asiakkaita kiinnostavat myös autot, on Astrum Auto- ja Vene-talossa oivallinen tilaisuus tutustua myös niihin, sillä veneiden showroomiin kuljetaan autoliikkeen kautta. Astrum Auton merkkivalikoimaan kuuluvat mm. Mercedes-Benz ja Kia sekä laaja valikoima laadukkaita vaihtoautoja.

Meidän kaikkien odotuksissa on jo hieno veneilykesä 2021. Mikäli sen toteutumisesta puuttuu vielä kulkupeli, niin lähde liikkeelle SALON suuntaan ja tule tutustumaan jo nyt kaamoksen keskellä kesäiseen venekeitaaseemme, ASTRUM VENEEN SHOWROOMIIN.

 

Lisätietoja: astrum.fi

 

Tilaa lisätietoja veneistä ja tarvikkeista

X