Tilaa
Mainos

Turvallinen ja yksilöllinen VENENÄYTTELY SALOSSA

25.02.2022

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: ASTRUM AUTO- JA VENETALO

Astrum Vene on rakentanut jälleen talveksi upean venenäyttelyn Salon Meriniittyyn. Showroomissa on näytillä kaikki Astrumin päävenemerkit eli ARRONET, GRANDEZZA ja SARGO.

Jokaiselta merkiltä on esillä lähes koko mallisto ja myös kattava valikoima hyviä vaihtoveneitä. Esillä olevien veneiden valikoima alkaa 16-jalkaisesta Arronetista jatkuen aina yli 30-jalkaiseen saakka. Grandezza-mallisto on nähtävillä kokonaisuudessaan alkaen 25 S:stä ja jatkuen 37 CA -malliin. Myös Sargo-malliston esillepano kattaa koko valikoiman 25:sta 36:een. Showroomissa on esillä myös kauden 2021 uutuus SARGO 28.

Astrumin venemerkkeihin pystyy tutustumaan yksilöllisesti ja turvallisesti, koska näyttelyhalli on avara ja turvavälit on siten helppo säilyttää. Sopimalla myyjien kanssa jo etukäteen henkilökohtaisen ajan itselleen tai ryhmälleen, voidaan veneisiin tutustumiset ja esittelyt toteuttaa pienryhmissä myös rajoitusten aikana.

Showroomin laajennettuihin aukioloaikoihin ja yksilölliseen palveluun panostetaan koko talven ajan. Ottamalla yhteyttä Astrumin myyjiin ja venemerkkivastaaviin asiakas saa sovittua itselleen parhaiten sopivan vene-esittelytilaisuuden juuri siihen aikaan kun asiakkaalle parhaiten sopii.

Salon lämpimässä ja valoisassa showroomissa kaikki veneet ovat helposti saavutettavissa ja tutustuttavissa tukevien laitureiden ansiosta ja Astrumin asiantuntevat myyjät esittelevät mielellään esillä olevia mallisto-ja. Showroomin yhteydessä on myös itsepalvelukahvila, jossa voi nauttia kupposen lämmintä juomaa veneisiin tutustumisen lomassa.

Ja jos veneiden ohella asiakkaita kiinnostavat myös autot, on Astrum Auto- ja Venetalossa oivallinen tilaisuus tutustua myös niihin, sillä veneiden showroomiin kuljetaan autoliikkeen kautta. Astrum Auton merkkivalikoimaan kuuluvat Mercedes-Benz ja Kia sekä laaja valikoima laadukkaita vaihtoautoja.

Keväällä veneiden myynti siirretään keskeisellä paikalla Saaristomerellä Söljeholmen Marinassa. Koeajokeskus Kemiön saaren eteläisimmässä osassa, Lövön sillan kupeessa, tarjoaa mainiot puitteet uusien veneiden luovutuksille, koeajoille ja esittelyille. Koeajokeskuksessa veneet on koeajettavissa koko kesän ajan, jonne on helppo saapua autolla tai veneellä.

Meidän kaikkien odotuksissa on jo hieno veneilykesä 2022. Mikäli sen toteutumisesta puuttuu vielä kulkupeli, niin lähde liikkeelle SALON suuntaan ja tule tutustumaan jo nyt kaamoksen keskellä kesäiseen venekeitaaseemme, ASTRUM VENEEN SHOWROOMIIN.

ASTRUM AUTO- JA VENETALO | www.astrum.fi

Lue myös nämä

X