Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

TSR Helsinki: Perjantaina 19.7. klo 21 Hietalahteen

10.06.2013

KirjoittajaKiti Westerback

The Tall Ships Races Helsinki 2013

Ilotulituksen ihailijoille on Helsingissä heinäkuussa tarjolla jotain aivan uutta!

Aivan kuin ei olisi riittävästi, että ensi kuussa Helsinkiin lipuvat upeat purjealukset kannellaan nuorisoa maailman joka kulmalta ja Hietalahti täyttyy väestä näitä hämmästelemään, tarjolla on huikea visuaalinen värisavutulitus.

Perjantaina 19.7. klo 21 Helsingin Hietalahdessa nähdään tapahtumalle varta vasten suunniteltu värikäs ja iloinen teos Tall Ships in Colors, jonka muodostavat päivänvalossa näkyvät värisavuraketit, tavalliset ilotulitteet, tapahtumapaikan maisemalliset elementit, musiikki sekä tietenkin alueen 114 komeaa purjealusta.

Tall Ships in Colors -teoksessa käytetään värisavuraketteja, joita ei ole nähty vastaavassa suurelle yleisölle avoimessa esityksessä Suomessa koskaan aikaisemmin. Esityksen näkee parhaiten Hietalahden rannalta telakka-aluetta vastapäätä. Värisavutulitus sopii koko perheelle.

Teoksen ideasta ja tuotannosta Helsingin kaupungille vastaa Janne Salminen Helsingin Tapahtumatuotanto Oy:stä, joka toteuttaa kokemuksellisia ympäristöjä liiketoiminnan ja kulttuurin tarpeisiin. Pääpyroteknikkona toimii Sami Tammi Suomen Ilotulitus Pyrostarista.

The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtumaan on vapaa pääsy.

Suuret purjelaivat ovat Helsingissä 17.-20.7.

Lisätietoja 

Kuva: The Tall Ships Races Helsinki 2013

Lue myös nämä

X