Mainos

Tracker uutuus Pro Guide V-165 WT – täydellisesti varusteltu kalastusvene

Tracker Pro Guide V-165 WT – kaikki valmiiksi mietittynä ja markkinoiden parhaalla takuulla.

02.02.2018

KirjoittajaTracker-veneet

Jenkkityylisten, valmiiden kalastus- ja huviveneiden vahvuus on toimiva kokonaisuus, jossa kaikki palaset on mietitty ja istutettu valmiiksi, yhtenäiseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Trackerin uutuusmalli Pro Guide V-165 WT toteuttaa tätä ajatusta. Se on täydellisesti toimiva kokonaisuus markkinoiden parhaalla takuulla.

Tracker Pro Guide V-165 WT on suunniteltu niin kalastus- kuin huvivenekäyttöön. Sen hitsattu ja tukirakenteella vahvistettu alumiinirunko on kestävä ja hiljainen. Veneessä on paljon kiinteitä säilytyslokeroita ja reilusti tilaa sekä kalastusvälineille että harrastustarvikkeille. Runsaan säilytystilan ja kiinteiden lokeroiden ansiosta irtotavarat eivät ole veneessä tiellä tai alituisessa vaarassa pudota veteen.

Vene on 5,1 metriä pitkä, 2,46 metriä leveä ja se kantaa kuusi henkilöä. Veneessä on kolme 360 astetta pyörivää istuinta, jotka ovat liikuteltavia. Minn Kota -sähkömoottori ja kalaluotain on asennettu valmiiksi. Kalastajalle hapettavat sumput (110 ja 72 litraa) ovat erinomaisia lisävarusteita, jotka Trackerista löytyvät vakiona. Mercury-perämoottorin Trackereihin saa valmiiksi asennettuna.

TRACKERIT VALMISTETAAN USA:ssa. Lean Sigma -tuotantomenetelmän ansiosta laatukriteerit ovat erittäin tiukat. Korkea laatu näkyy kuluttajatyytyväisyydessä, USA:ssa toteutetussa kuluttajatutkimuksessa Tracker-veneiden omistajat antavat veneelleen 90/100 pistettä.

Tracker luottaa tuotteidensa korkeaan laatuun niin lujasti, että se antaa alumiiniveneilleen viisivuotisen tehdastakuun. Takuu sisältää myös kolmen vuoden takuun tehdasasennetuille
sähkökeulamoottorille ja kaikuluotaimelle sekä rajoitetun elinikäisen takuun rakenteille ja kannelle. Takuuaikana kaikki takuuasiat hoituvat yhden tahon kanssa ja takuun voi siirtää uudelle veneen omistajalle.

Pitkä, kattava ja selkeä takuu on poikkeuksellinen alumiinisten kalastusveneiden markkinoilla!

SUOMEN VENEILY- ja kalastuskausi on lyhyt. Jos et halua hukata arvokkaita veneilypäiviä sopivan kokonaisuuden kasaamiseen, kannattaa tutustua Trackerin uutuusmalliin, jossa kaikki tarvittava löytyy valmiina. Loppuun asti mietittynä, asennettuna ja takuulla toimivana kokonaisuutena.

Ensiesittely Helsingin venemessujen osastolla 3h49.

MAAHANTUOJA: NORMARK www.trackerboats.fi

X