Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Uutiset

Toughpad-perhe laajenee

14.03.2013

KirjoittajaKiti Westerback

Panasonic 

Panasonic laajentaa kovaa käyttöä kestävien laitteiden valikoimaansa kolmella uutuudella.

Maailman kevyin, täysin vahvistettu ja muunneltava

Panasonic Toughbook CF-AX2 Ultrabook on suunnattu erityisesti paljon liikkuville työntekijöille. 1,15 kg painavaa laitetta voi käyttää sekä kannettavana tietokoneena että tablet-laitteena. Saranoiden avulla näyttö kääntyy 360 astetta. Toughbook Ultrabook -uutuudessa yhdistyvät helppokäyttöisyys, tyylikkyys, kestävyys, pitkä akkukesto sekä vaihdettava akku.

Toughbook CF-AX2 tarjoaa kaikki yrityskäytön vaatimat liitäntämahdollisuudet, kuten VGA-, HDMI- ja LAN-liitännät, kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä monipuolisen SD-XC-korttituen. Kymmenen sormen kosketustoiminnoilla ja heijastamattomalla pinnalla varustettu kapasitiivinen 11,6 tuuman HD-näyttö (16:9) on optimoitu Windows 8 Pro -käyttöjärjestelmään sopivaksi.

3G:llä varustetun mallin verollinen suositushinta on 2 500 euroa.

Kestävä ja pieni

Toughpad FZ-G1 on Panasonicin ensimmäinen täysin vahvistettu Windows 8 Pro -tablet, joka on suunniteltu ulkotiloissa tai ajoneuvoissa työskenteleville ihmisille.

Ohut ja kevyt laite painaa vain 1,1 kg. Laitteessa on kaksoiskosketustoiminnolla varustettu kymmenen sormen kapasitiivinen monikosketusnäyttö sekä digitointikynä esimerkiksi allekirjoituksia varten.

FZ-G1:n luvataan tarjoavan ainutlaatuisen hyvän kuvanlaadun ulkokäytössä. Se kestää pudotuksen 120 cm:n korkeudelta sekä pölyä, kosteutta ja äärimmäisiä käyttölämpötiloja.

Toughpad FZ-G1:ssä on vaihdettava akku. Käyttöaika on 8 tuntia laitteen mukana toimitettavalla 6-kennoisella akulla ja peräti 16 tuntia lisävarusteena saatavalla 9-kennoisella akulla.

Peruskokoonpanoon kuuluu mm. langaton verkkoyhteys, 1,3 megapikselin (HD 720 p) web-kamera, USB 2.0-, sarjaportti- ja lähiverkkoliitännät sekä microSD-korttipaikka ja GPS-ominaisuudet. Ulkoisen kaksoisantenniliittimen avulla yhteyksiä voi syrjäisillä alueilla parantaa yhdistämällä FZ-G1:n kattoantenniin.

Toughpad FZ-G1:n veroton lähtöhinta on 2 100 e.

Ensimmäinen Toughpad-sarjan 7” Android-tablet

Toughpad JT-B1 on Panasonicin ensimmäinen täysin vahvistettu seitsemän tuuman Android-tablet, jonka ergonominen muotoilu mahdollistaa laitteen käytön yhdellä kädellä.

Kevyessä (544 g) tabletissa on neljällä sormella käytettävä kapasitiivinen monikosketusnäyttö. Kuvioitu kovera pinta helpottaa laitteeseen tarttumista ja selkäpuolelle on asennettu kantokahva. Kolmella mukautettavalla pikanäppäimellä voi siirtyä suoraan haluttuihin sovelluksiin.

Laitteella on MIL-STD-810G-luokitus 150 cm:n korkeudelta pudotettaessa ja pölyn- ja vedenkestävyydessä IP65-luokitus. Lisäksi laite on luokiteltu käytettäväksi aina kymmenestä pakkasasteesta +50 °C kuumuuteen.

Akun voi vaihtaa, ja sen käyttöaika on 8 tuntia. Laitteen tietoliikenneominaisuuksiin kuuluvat 3G, Bluetooth® 4.0, langaton lähiverkko ja NFC.

Toughpad JT-B1:n veroton lähtöhinta on 850 e.

Lisätietoja

X