Tilaa
Testit

The Q Experience -infotainment-järjestelmä – Erilainen plotteri

Monipuolinen plotteri tai infotainment-järjestelmä The Q Experience päihittää useimmat muut plotterit helppokäyttöisyydessä. Sen sovellusvalikoima on omintakeinen.

17.06.2022

Kirjoittajaja kuvat Timo Kuukkanen

Turkulaisen Nextfourin valmistama The Q Experience -infotainment-järjestelmä tuli markkinoille vuonna 2016 Buster Q -nimellä ja Busterin kojetauluun asennettuna. Sittemmin se on levinnyt useisiin muihin venemerkkeihin ja niiden mukana ympäri maapalloa. Q:n kakkosversio julkistettiin 2021.

Viime vuosina Nextfour on saanut buustia veneiden räjähdysmäisesti lisääntyneen myynnin myötä, mutta yritys avasi tänä keväänä myös verkkokaupan aiemmin tekemänsä suunnitelman mukaan. Nyt The Q Experience -plotterin saa ilman venettä.

Tehdasasennetussa Q-infotainmentissa yhdistyvät navigointi, ajotietokone ja viihde kuten autoissa, mutta verkkokaupassa myytävää laitetta Nextfour kutsuu plotteriksi. Se jalostuu infotainmentiksi vasta sitten, kun siihen liitetään ajotietokone ja kaiuttimet.

[caption id="attachment_204180" align="alignnone" width="500"] Sovellus- ja näkymävalintoja voi muokata mielin määrin ja ne voi tallentaa eri kuskien käyttäjäprofiileihin.[/caption]

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X