Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

TG 5.9 on monikäyttöinen hyttivene

10.02.2012

KirjoittajaKippari

TG-5.9

TG-5.9 on valmistajansa uusin hyttivenemalli ja se soveltuu niin kalastus-, kuljetus- kuin retkiveneeksi. Iso avotila keulassa mahdollistaa esimerkiksi kalastus- tai rakennustarvikkeiden kuljettamisen. Uutuusmallin edeltäjiä olivat mm. TG-5000, TG-5800 ja TG-5900. Uutta mallia on kehitetty niiden hengessä.


Panoraamakuva: Hannu Häyhä; © Venenetti
(Panoraamakuvaa voi pyörittää joko nuolinäppäimillä tai tarttumalla siihen hiiren näppäimellä. Kuvaa voi zoomata lähelle ja kauas shift- ja ctrl-näppäimillä. Kuva toimii Quicktime-laajennuksen kautta)

Avotilassa on istumapaikat viidelle ja sisällä kuudelle hengelle. Kattoluukulla varustettuun hyttiin saa tehtyä lisäpatjoilla makuupaikan kahdelle. Takakannelle kuljetaan hytistä suuren liukuoven kautta. Avotila on sadevesityhjenevä.

Sentin verran yli kuusimetrinen uusin TG on 2,12 metriä levä ja painaa noin 620 kg. Kiinteän polttoainesäiliön tilavuus on 70 litraa. Moottorisuositus on 50-70 hevosvoimaa.

TG-veneitä valmistava Freja Marine Oy Ltd ja Konekesko Oy tekivät viime vuoden puolella yhteistyösopimuksen TG-veneiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa, joten moottori veneen perässä on tietysti Yamahan perämoottorivalikoimasta.

Osasto: 6e49

Lisätietoja

 

 

X