Mainos

Aquador 35 AQ – Tavoitteena täydellisyys

Aquador 35 AQ on sulavalinjainen taideteos.

09.02.2018

KirjoittajaBella-Veneet Oy / Aquador Boats

Keväällä 2017 esitelty Aquador 35 AQ vie perinteisen venemerkin muotoilua ja ilmettä rohkeasti uuteen suuntaan. Sen modernin muotoilun kantavana ajatuksena on pohjoismainen, selkeälinjainen arkkitehtuuri, jossa käytännöllisyys ja korkea laatu kulkevat käsi kädessä.

Veneen jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia elämyksiä vesillä.

Luontoa kunnioittava suunnittelu näkyy Aquador 35 AQ:n monissa ratkaisuissa. Luonto tulee lähelle muun muassa suurien ikkunapintojen ja avattavien takaovien sekä suurien kattoikkunoiden ansiosta.

Innovatiivisen ovijärjestelmän avulla tiloja on helppo muunnella, ja elegantti sisustus pitää sisällään lukuisia käytännöllisiä tilaratkaisuja ja yksityiskohtia. Tilaa riittää tarvittaessa
jopa 12 henkilölle.

Matka-ajossa Aquador 35 AQ kulkee vakaasti. Jyhkeästä koostaan huolimatta vene on helppo käsiteltävä. Hallintalaitteet on sijoitettu kompaktisti ja kaikki on käden ulottuvilla.

AQUADOR-VENEET VALMISTETAAN käsin suurella ammattiylpeydellä Bellan tehtaalla Larsmossa ja Kuopiossa. 35 AQ -mallin myötä perinteinen merkki on modernisoinut ilmettään, unohtamatta juuriaan ja parhaita piirteitään. Pitkät suomalaiset veneenrakennusperinteet on yhdistetty moderniin muotoiluun, parhaisiin materiaaleihin ja nykyaikaiseen tekniikkaan. Lopputuloksena on syntynyt uudenlainen, sulavalinjainen taideteos, tavallista parempi vene.

VALMISTAJA: BELLA-VENEET OY www.aquadorboats.fi

X