Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Tasku Loisto III – enemmän vähemmällä

21.02.2013

KirjoittajaKiti Westerback

Karttakeskus

Karttakeskuksen Tasku Loisto III -navigointi- ja karttaohjelman uusi versio on entistä helpompi käyttää ja lisäksi edullisempi kuin ennen.

Nyt Suomen maastokartat ja yhden valinnaisen veneilykarttasarjan saa 64,90 euron hintaan, kun aiemmin pelkän Tasku Loisto -ohjelmiston suositushinta oli 85 euroa.

Maastokartan ja merikartan yhdistelmä palvelee erityisen hyvin ranta-alueista kiinnostuneita, kuten melojia ja kalastajia. Yhdistelmänäkymän korkeuskäyrien perusteella rantautumispaikkaa etsivä voi löytää parhaan paikan piknikille tai yöpymiselle. Yhdistelmäkartta näyttää myös kivikot ja ruovikot pelkkää merikarttaa paremmin.

Tarvittaessa näyttö voidaan jakaa kahteen, jolloin esimerkiksi maasto- ja merikarttaa voidaan tarkastella vierekkäin.

Nopeaa ja helppoa

Uudessa versiossa ohjelmiston toimintoja on jäsennetty entistä selvemmiksi kokonaisuuksiksi, jotta toimintojen haltuunotto olisi nopeaa ja helppoa.

Uuteen ohjelmistoversioon sisältyvät koko Suomen maastokartat, yleiskartta Suomen maa-alueelta, yleismerikartta alueelta Ahvenanmaa-Saaristomeri-Suomenlahti, pienimittakaavainen maailmankartta sekä yksi valinnainen veneilykartta, joko merikarttasarja tai sisävesikarttasarja.

Lisää veneilykarttoja voi ladata Karttakauppa.fi-sivulta, josta voi ostaa myös Ruotsin ja Viron merikarttoja.

Lisätietoja

 

X