Mainos

Tabletti kätevästi ulottuville

Tabletti-tietokone on yhä useammalla veneilijälle navigoinnin apuväline, joka korvaa monesti hieman perinteisemmän karttaplotterin. Vain harvassa veneessä kuitenkaan on valmista paikkaa tabletille ja kiinteä sijainti telineineen voi olla ongelma. Ratkaisun tuo Rokk Mini -kiinnikesarja, jolla tabletin – ja toki paljon muutakin – voi sijoittaa haluttuun paikkaan ja säätää katseelle sopivaan asentoon.

01.04.2018

KirjoittajaMaritim

Tabletti-tietokone on nykyisin monen veneilijän navigointiväline. Sen hyviä puolia ovat usein selkeys ja helppokäyttöisyys, kirkas näyttö, suuri valikoima navigointiohjelmia sekä edullinen hinta. Mutta tablettitekniikan lisäksi on kehittynyt myös niiden asennettavuus ja käytettävyys, onneksi.

Veneissä on yleensä puutetta lisälaitteiden asennustilasta – ja mitä pienemmistä veneistä on kysymys, sitä suurempi ongelma on. Joihinkin veneisiin tabletin sijoittaminen on, jos ei vaikeaa, niin jopa mahdotonta.

Kätevä teline voidaan helposti kiinnittää sileään pintaan, lasiin, pleksiin tai lujitemuoviin. Telineitä on tableteille ja mm. matkapuhelimille.

Scanstrutin Rokk Mini -kiinnikesarja tuo ratkaisun tähänkin ongelmaan. Kehittynyt tekniikka tuo helpon ja nykyisin hyvin toimivan ratkaisun erilaisten lisälaitteiden kiinnitykseen, jolloin tabletit ja myös matkapuhelimet on helppo laittaa kuskin näkyville ja ulottuville.

Ratkaisun merkittävin osa on imukuppikiinnitys, joka nykytekniikalla todella pitää painavatkin laitteet paikoillaan, jopa kovassa kelissä. Kiinnitysalusta voi olla lähes mikä tahansa, tasainen lujitemuovi, pleksi, jopa tuuli- tai sivulasi. Imukuppi imaisee itsensä tiukasti kiinni ja kokeiden mukaan se pitää kiinni tiukassakin menossa, vaikka kiinnityspinta olisi kaarevakin!

Scanstrut-kiinnikesarja on sangen monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuudet myös esimerkiksi matkapuhelimen kiinnitykseen. Sarjan erinomaisuus on kaikkien osien yhteensopivuus ja yhdisteltävyys. Yhden sarjan hankkineille on helppoa täydentää sarjaa uusien tai muuttuneiden tarpeiden mukaan, eikä veneeseen jää reikiä vanhoista kiinnikkeistä!

Rokk Mini -kiinnikesarja tabletille maksaa kampanjatarjouksena 119,00 euroa (svh. 125,00 e).

Kampanjatuotteet Maritim-jälleenmyyjiltä ympäri maan. Tarkista lähin jälleenmyyjäsi www.maritimshops.fi/jalleenmyyjat

 

X